Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνελήφθη και κρατείται διάσημος προπονητής πυγμαχίας για οπλοκατοχή

Ο προπονητής πυγμαχίας Brian ‘Bomac’ McIntyre κατηγορείται για κατοχή πυροβόλου όπλου μετά τον εντοπισμό ενός όπλου στις αποσκευές του στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ.

Ο 53χρονος McIntyre προπόνησε τον Chris Eubank Jr για τη ρεβάνς του Βρετανού με τον Liam Smith το Σάββατο.

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο την Κυριακή καθώς ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση επιστροφής για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο McIntyre τέθηκε υπό κράτηση από τους δικαστές τη Δευτέρα και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο του Μάντσεστερ τον επόμενο μήνα.

“Οι αξιωματικοί κλήθηκαν σε αναφορές για πιθανό εντοπισμό πυροβόλου όπλου σε χειραποσκευές από το προσωπικό του αεροδρομίου στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ”, ανέφερε η αστυνομία του Μάντσεστερ (GMP). Το πυροβόλο όπλο κατασχέθηκε.

“Στη συνέχεια, ένας 53χρονος συνελήφθη για κατοχή πυροβόλου όπλου και οδηγήθηκε υπό κράτηση για περαιτέρω ανάκριση.

“Ο Brian McIntyre από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κατηγορήθηκε για κατοχή πυροβόλου όπλου και κατοχή πυρομαχικών για πυροβόλο όπλο χωρίς πιστοποιητικό”.

Ο McIntyre τέθηκε υπό κράτηση αφού παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Stockport τη Δευτέρα.

Η επόμενη εμφάνισή του στο Δικαστήριο του Μάντσεστερ αναμένεται τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα περίπου στις 10:45 BST την Κυριακή, καθώς ο McIntyre ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε πτήση επιστροφής στις ΗΠΑ μετά τη νίκη του 33χρονου Eubank με TKO στον 10ο γύρο επί του Smith στο Manchester Arena.

Ο Αμερικανός McIntyre θεωρείται ευρέως ένας από τους καλύτερους προπονητές πυγμαχίας στον κόσμο και είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση του Terence Crawford στο μεγαλείο – βοηθώντας τον συμπατριώτη του να γίνει ο πρώτος αδιαμφισβήτητος παγκόσμιος πρωταθλητής δύο βαρών στην εποχή των τεσσάρων ζωνών, όταν νίκησε τον Errol Spence Jr.

Ο McIntyre είναι σταθερά υποψήφιος για τον τίτλο του “Προπονητή της Χρονιάς” για το 2023.

Το επιτελείο του Eubank δεν έκανε κανένα σχόλιο όταν το BBC Sport το προσέγγισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement