Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανιχνευτής ψεύδους “τσάκωσε” τον Ρονάλντο να λέει ψέματα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδέχτηκε πρόσκληση για συνέντευξη από την εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Binance στην οποία υπεβλήθη σε τεστ αλήθειας… που έβγαλε “λαβράκι”!

Ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας, ο οποίος σήμερα παίζει ποδόσφαιρο για την ομάδα Al Nassr της Saudi Pro League, κάθισε με έναν επαγγελματία εξεταστή αλήθειας μέσω μηχανήματος για ένα πρόσφατο βίντεο με την εταιρεία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων Binance.

Στο τεστ, θα συζητούσε μια σειρά από θέματα σχετικά με τη λαμπρή καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, μαζί με τη συμβολή του στην εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, σύμφωνα με τον δημιουργό περιεχομένου της Binance, Tineoysidro7.

Αλλά παρά το γεγονός ότι έχει κερδίσει σχεδόν ό,τι έχει να προσφέρει το ποδόσφαιρο, το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου είναι η μοναδική διάκριση που διαφεύγει από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Και κατά τη διάρκεια του τεστ, η Binance ήθελε να μάθει αν ο Ρονάλντο πιστεύει ότι η χώρα του θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026. Όταν ρωτήθηκε λοιπόν αν η Πορτογαλία θα σηκώσει το τρόπαιο, ο Ρονάλντο σταμάτησε για λίγο πριν πει: “Ναι”.

Ωστόσο, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στην πραγματικότητα έλεγε ψέματα. Ο Ρονάλντο στη συνέχεια χαμογέλασε και είπε: “Τι απαισιόδοξος, ε;”

Παρόλο που το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 μπορεί να είναι πολύ μακρινό για τον Ρονάλντο, μπορεί να έχει ως στόχο του το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τον κάλεσε για τον εβδομαδιαίο γύρο των προκριματικών αγώνων του Euro 2024 και είναι σαφές ότι παραμένει βασικό μέρος των σχεδίων των ομάδων για το μέλλον.

Μιλώντας τον Μάρτιο, ο Ρονάλντο παραδέχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμος να αποσυρθεί από τα διεθνή καθήκοντα και δήλωσε ότι ήθελε “να πάει την Πορτογαλία στο υψηλότερο επίπεδο”.

“Δεν θα πω ψέματα, στη ζωή μας, πρέπει να βάλουμε τα πάντα στη ζυγαριά”, δήλωσε στους δημοσιογράφους πριν από την Πορτογαλία σε έναν προκριματικό αγώνα για το Euro 2024 εναντίον του Λιχτενστάιν.

“Σκεφτήκαμε, προβληματιστήκαμε, εγώ και η οικογένειά μου, αλλά στη συνέχεια καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι, παρά τις δυσκολίες, δεν μπορούμε να πετάξουμε λευκή πετσέτα. Ήμουν σε θέση να δω τις καταστάσεις από διαφορετικές οπτικές γωνίες. Έμαθα πολλά από αυτό.

“Χαίρομαι που επέστρεψα. Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έδειξε ότι με υπολογίζει. Πάντα ήθελα να παίξω. Όπως ξέρετε, μίλησε σε όλους και σε μένα επίσης.

“Και μπόρεσα να συνειδητοποιήσω ότι έχω πολλά να δώσω στην εθνική ομάδα. Το νιώθω, το θέλω και η επιθυμία μου είναι να πάω την Πορτογαλία στο υψηλότερο επίπεδο. Θα δίνω πάντα τη συμβολή μου όταν με χρειάζονται”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των...

Advertisement