Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγυρική πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, 3-0 εκτός την Τσουκαρίτσκι

Ο Ολυμπιακός, επικράτησε 3-0 της Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, σε ένα παιχνίδι που είχε τον… απόλυτο έλεγχο από την αρχή και σε συνδυασμό με το 3-1 του πρώτου ματς, πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι “ερυθρόλευκοι” επιβεβαίωσαν ξανά τον ρόλο του… φαβορί, επικράτησαν άνετα 3:0 της Τσουκαρίτσκι στη Σερβία και πανηγύρισαν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Μασούρας άνοιξε το σκορ στο 34ο λεπτό, ο Μπιέλ διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ενώ στην επανάληψη ο Ρέτσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο αγώνας:

Με σκοπό να απειλήσει και να βρει το γρήγορο γκολ μπήκε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση, με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 11ο λεπτό, με τον Ελ Κααμπί να δοκιμάζει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Έπειτα από δύο λεπτά, ήρθε και η μεγαλύτερη φάση για τους “ερυθρόλευκους” με τον Έσε να κάνει το δυνατό σουτ και τη μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι του κίπερ της Τσουκαρίτσκι. Στο 21ο λεπτό, ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αρχικά με την κεφαλιά του Ρέτσου μετά την εκτέλεση κόρνερ του Μπιελ που απέκρουσε ο Σαμούροβιτς, αλλά και στη συνέχεια με τον Μασούρα, που πήρε το ριμπάουντ και σούταρε, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και μάλιστα στο 34ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπιέλ μπήκε στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων, τροφοδότησε τον Μασούρα ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έριξε τον ρυθμό της και τέσσερα λεπτά αργότερα, έχασε ακόμη μια μεγάλη ευκαιρία, ξανά με τον Ισπανό μέσο. Στην εκπνοή του πρώτου μέρος, οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματά τους, μετά την εξαιρετική συνεργασία Βρουσάι – Μπιελ όπου ο τελευταίος μπήκε με φόρα, έκανε την ντρίμπλα και νίκησε τον κίπερ της Τσουκαρίτσκι.

O Mπιέλ πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε για το 2-0 INTIME sports
Ίδια ήταν η εικόνα και στην έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Ολυμπιακό να έχει τον πλήρη έλεγχο, να μην έχει απειληθεί και να “σφυροκοπά” την αντίπαλη περιοχή. Στο 53ο λεπτό, ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρέτσος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και με το κεφάλι έγραψε το 3-0 υπογράφοντας με θριαμβευτικό τρόπο την πρόκριση των Πειραιωτών στους ομίλους του Europa League. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν ένιωσαν την παραμικρή αντίσταση και πίεζαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Μάλιστα, λίγο έλειψε να σκοράρουν για τέταρτη φορά, με το σουτ του Μπιέλ να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ολυμπιακός συνέχισε δυνατά και έψαξε ακόμη ένα τέρμα, με την κεφαλιά του Ελ Αραμπί να περνά δίπλα από την εστία, ενώ στη συνέχεια, μετά τη σέντρα του Έσε, η προσπάθεια του Μαροκινού κατέληξε άουτ. Στα τελευταία λεπτά, οι παίκτες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδειχναν διψασμένοι για ακόμη ένα γκολ, όμως οι προσπάθειές τους δεν απέδωσαν καρπούς με το 3-0 να διατηρείται έως το τέλος και τους “ερυθρόλευκους” να παίρνουν με εμφατικό τρόπο την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League.

Γκολ: 34′ Μασούρας, 45+1 Μπιέλ, 53′ Ρέτσος
Κίτρινες: 3′ Ντρέζιτς /
Κόκκινες: –
Δοκάρι: 13′ Έσε

Στατιστικό: Ο Κώστας Φορτούνης, μετά και την παρουσία του στο βασικό σχήμα της ομάδας του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, σημείωσε το ιστορικό ρεκόρ των 300 εμφανίσεων με την φανέλα των ”ερυθρόλευκων” και έγραψε ιστορία.

O Κώστας Φορτούνης έγραψε ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, φτάνοντας τις 300 συμμετοχές ΙΝΤΙΜΕ sports
Τσουκαρίτσκι: Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζγκιτς (81′ Σεραφίμοβιτς), Τόσιτς, Στάνκοβιτς (77′ Kόβατς), Σισοκό, Μιλαντίνοβιτς (66′ Αλινβί), Νίκσεβιτς, Γιάνκοβιτς (46′ Μάριο), Ιβάνοβιτς (78′ Ογούσου)

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Βρουσάι, Φρέιρε, Ρέτσος (57′ Πορόσο), Ροντινέι, Καμαρά (46′ Αλεξανδρόπουλος), Έσε, Μπιέλ, Φορτούνης (57′ Σκάρπα), Μασούρας (68′ Καρβάλιο), Ελ Κααμπί (46′ Ελ Αραμπί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement