Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κροκόδειλος σκότωσε ποδοσφαιριστή στην Κόστα Ρίκα

Ο Ζεσούς Αλμπέρτο Λόπεζ Ορτίθ, ποδοσφαιριστής γνωστός ως Τσούτσο, έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στην περιοχή Santa Cruz της Κόστα Ρίκα, στα βορειοδυτικά της χώρας.

Έπαιξε για την Deportivo Río Canas στο πρωτάθλημα Ascenso της Κόστα Ρίκα. Η αιτία του θανάτου του ήταν η επίθεση ενός κροκόδειλου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Τσούτσο δέχθηκε επίθεση από τον κροκόδειλο στον ποταμό Canas και παραμένει αβέβαιο αν πνίγηκε ή υπέκυψε στην πίεση του ζώου κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Μάρτυρες του περιστατικού διηγήθηκαν ότι ο 29χρονος παίκτης πήδηξε από μια γέφυρα στα νερά του ποταμού Canas ενώ έκανε γυμναστική. Δυστυχώς, η επίθεση του κροκόδειλου οδήγησε στον τραγικό θάνατό του.

Ο τοπικός Ερυθρός Σταυρός επιβεβαίωσε ότι ο κροκόδειλος παρέσυρε το πτώμα του. Για να ανακτήσει τη σορό του Lopez, η αστυνομία χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει πυροβόλα όπλα για να πυροβολήσει τον κροκόδειλο. Η Deportivo Rio Canas εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει τον θάνατό του.

“Με βαθιά θλίψη δημοσιοποιούμε τον θάνατο του παίκτη μας Jesus Lopez Ortiz (Chucho), μακάρι ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

“Αναπαύσου εν ειρήνη Τσούτσο, ενώνουμε τον πόνο όλης της οικογένειάς του. Θα μας λείψεις. Παίρνεις μαζί σου ένα κομμάτι από όλους μας, αγαπητέ φίλε.

“Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας και θα σε θυμόμαστε στις πολλές πτυχές της αθλητικής σου ζωής ως προπονητή, παίκτη αλλά και ως οικογενειάρχη. Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας, Τσούτσο. Πέτα ψηλά”.

Πηγή: Marca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Μια μοναδική προσφορά ξεκίνησε από την Yamaha, τόσο στα sport scooters XMAX 125 και XMAX 300 όσο και στην Adventure μοτοσικλέτα μεσαίου κυβισμού Tenere...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

Advertisement