Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οπαδοί απείλησαν με όπλο παίκτες της Βελέζ στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του Γκοντίν

Ο αποχαιρετιστήριος αγώνας του Ουρουγουανού αμυντικού Ντιέγκο Γκοντίν έληξε με ήττα της ομάδας του Βελέζ από την Ουρακάν, προκαλώντας βίαια επεισόδια την Κυριακή, καθώς ορισμένοι από τους ίδιους τους οπαδούς του αργεντίνικου συλλόγου επιτέθηκαν άγρια στους παίκτες, επιτιθέμενοι με την απειλή όπλου.

Όταν η ομάδα επέστρεψε στην προπόνησή της στο γήπεδο Villa Olimpica λίγες ώρες μετά τον αγώνα, δέχτηκε βίαιη επίσκεψη από τους οπαδούς του συλλόγου, καθώς αυτοκίνητα έστησαν ενέδρα σε ορισμένους από τους παίκτες.

“Φτάσαμε (στο Στάδιο) για να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας και να πάμε σπίτι μας. Βγήκαμε έξω και ήταν όλα σκοτεινά, όταν τα αυτοκίνητα της ‘Barra Brava’ ήρθαν απέναντί μας. Ήταν ίσως πέντε ή έξι από αυτά”, δήλωσε ο επιθετικός Τζιανλούκα Πρεστιάνι στο ESPN τη Δευτέρα.

“Με χτύπησαν δύο φορές στο πρόσωπο, ενώ με άρπαξαν από το μπουφάν. Ήμουν πολύ φοβισμένος και οι συμπαίκτες μου δεν ήθελαν να πάνε σπίτι τους μήπως τους ακολουθούσαν.

“Είπαν μάλιστα σε έναν από αυτούς: ‘Βγες από το αυτοκίνητο αλλιώς θα σε πυροβολήσω δύο φορές στα πόδια’”, είπε ο 17χρονος φόργουορντ, προσθέτοντας ότι το περιστατικό τον κάνει να ξανασκεφτεί την παραμονή του στον σύλλογο.

Ο πρώην αμυντικός της Μπόκα Τζούνιορς Λεονάρντο Χάρα ήταν αυτός που δέχθηκε την απειλή. “Διασταύρωσαν ένα αυτοκίνητο μπροστά μου, ήθελαν να βγω από το δικό μου και είπαν ότι θα με πυροβολήσουν στα πόδια”, δήλωσε σε τοπική ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο επιθετικός Σαντιάγο Κάστρο και ο αμυντικός Φρανσίσκο Ορτέγκα ενεπλάκησαν επίσης στο περιστατικό.

“Η Ατλέτικο Βέλεθ εκφράζει τη λύπη της και αποκηρύσσει έντονα την εκφοβιστική κατάσταση που βίωσαν χθες το βράδυ ορισμένοι παίκτες της πρώτης ομάδας μας στην περιοχή της Villa Olimpica”, ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωσή του.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι παίκτες αποφάσισαν να μην υποβάλουν μήνυση στην αστυνομία, αλλά κλήθηκαν για ποινική έρευνα, ενώ ο προπονητής Σεμπαστιάν Μέντεζ ενημέρωσε τους διευθυντές ότι η ομάδα δεν θα επιστρέψει στις προπονήσεις μέχρι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια.

Με μόλις πέντε νίκες σε 27 παιχνίδια, η Velez τερμάτισε στην 25η θέση από τις 28 μετά την ήττα στην τελευταία αγωνιστική του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Αργεντινής.

Πηγή: CNN
Eπιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement