Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα είναι το talk of the town στο Γουίμπλεντον: Δείπνησαν στο εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae

Δείπνο στο εστιατόριο Salt Bae, ψώνια στο Harrods και ένα φιλί στο Hyde Park! Οι ερωτευμένοι αστέρες του τένις Πάολα Μπαντόσα και Στέφανος Τσιτσιπάς άφησαν στην άκρη την προσπάθειά τους στο Wimbledon για να εξερευνήσουν το Λονδίνο.

Οι ερωτευμένοι αστέρες του τένις ήταν το θέμα του Wimbledon, με τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram και την αποκάλυψη της Μπαντόσα για το σεξουαλικό όνειρο μετά από έναν από τους αγώνες της στα μονά, να δημιουργούν πρωτοσέλιδα.

Αφού ο τραυματισμός χτύπησε την Μπαντόσα και την ανάγκασε να αποσυρθεί από τα μονά και τα διπλά με τον φίλο της, Νο 5 στον κόσμο, το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσουν το Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, με δείπνο στο Salt Bae’s Nusr-Et Steakhouse στο Knightsbridge και κάνοντας μια βόλτα στα Harrods για λίγη χαλάρωση.

Κάνοντας ανάρτηση στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram, το ζευγάρι ανέβασε επίσης μια φωτογραφία από ένα φιλί στο ηλιοβασίλεμα στο Hyde Park.

Το ανέμελο ζευγάρι, το οποίο βγαίνει εδώ και μερικούς μήνες, έγραψε στη λεζάντα ενός Instagram story “Week 1 has us like…”, καθώς προστάτευαν κάπως τα μάτια τους, ένα νεύμα για τα πρωτοσέλιδα που έχουν τραβήξει.

Το ενδιαφέρον για τη σχέση τους κλιμακώθηκε όταν η Μπαντόσα αποκάλυψε ότι είχε ένα σεξουαλικό όνειρο με το αγόρι της κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

‘Ναι, λοιπόν, είχα τραυματιστεί στην Αυστραλία. Παρακολούθησα τον αγώνα του, τον τελικό. Φυσικά είχα τζετ λαγκ επειδή ήμουν στην Ισπανία. Αποφάσισα να παρακολουθήσω αυτόν τον αγώνα’, είπε.

“Εκπληκτικό, γιατί ποτέ δεν ονειρεύομαι τενίστες, αλλά εκείνο το βράδυ τον ονειρεύτηκα, ότι κερδίζαμε και οι δύο το Australian Open.

‘Μετά ήταν σαν να είχαμε μια πολύ ρομαντική στιγμή, αλλά δεν πρόκειται να το εξηγήσω.

Θα το αφήσω εκεί”, πρόσθεσε γελώντας.

Από εκεί και πέρα, η Badosa βρέθηκε ξανά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όταν παρακολούθησε την πρώτη δόση του αγώνα Τσιτσιπάς – Andy Murray στο Centre Court.

Την απαθανάτισαν να ρίχνει ένα έντονο βλέμμα στο πλάι στον προπονητή και πατέρα του Έλληνα τενίστα, Απόστολο, το οποίο οι “αετομάτηδες” οπαδοί σύντομα αντιλήφθηκαν.

Το αν τώρα κρατάει το γήπεδο του είναι ένα θέμα, αλλά ο Έλληνας σταρ είναι απίστευτα ερωτευμένος, χαρακτηρίζοντας την Ισπανίδα καλλονή “αδελφή ψυχή” του σε μια συνέντευξή του.

Με δεδομένο ότι έχει, κατά δική του ομολογία, λίγους φίλους στο τουρνουά του τένις, αποδεικνύεται ότι είναι αχώριστοι αυτή τη στιγμή.

Η κράτηση για το δείπνο τους στο Salt Bae’s Nusr-Et Steakhouse στο Knightsbridge, όπου οι μπριζόλες μπορεί να κοστίζουν έως και 680 λίρες, έδωσε τον τόνο για ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την μακραίωνη εκκλησιαστική παράδοση και τάξη εορτάσθηκε στο Κέντρο της Ορθοδοξίας η Λαμπροφόρος Ανάσταση του Κυρίου. Η...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

«Η Εκκλησία μάς μαθαίνει πώς να νικούμε τον θάνατο», υπογραμμίζει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος, στο εγκύκλιο μήνυμά του για το Άγιο Πάσχα...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν με την Άννα Παναγιωτοπούλου ή θεωρούν ότι συναντήθηκαν κάπου στο ανάμεσα σκηνής-οθόνης και πανιού, ένοιωσαν την ανάγκη να μοιραστούν κάποιες...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Άννα Παναγιωτοπούλου, γράφοντας κείμενα με τον Σταμάτη Φασουλή και τον Λάκη Λαζόπουλο, χάρισε στην ΕΡΤ και το «θέατρο της Δευτέρας», ίσως τη μοναδική...

Advertisement