Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συνεχίζει με το απόλυτο “4 στα 4” ο Παναθηναϊκός στα φιλικά – Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σένκεφελντ

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, το “τριφύλλι” έκανε το 4 στα 4 φιλικά επί αυστριακού εδάφους, επικρατώντας με 1-0 επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, με το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να πραγματοποιεί την λιγότερο παραγωγική του εμφάνιση, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα κύλησαν χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση, καθώς οι δύο ομάδες δεν είχαν καλό ρυθμό στο παιχνίδι. Κάπως έτσι, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 24′, με ένα σουτ του Μπερνάρ, που κατέληξε λίγο άουτ. Ο Παναθηναϊκός διατηρούσε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, πριν το ημίχρονο. Πρωταγωνιστής της φάσης ήταν ο Βραζιλιάνος, που έκανε ατομική ενέργεια από δεξιά και σέντραρε, με τον Καλοσκάμη να πετάγεται στη πορεία της μπάλας και με κεφαλιά να κάνει το 1:0 στο 39′.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δοκίμασε μαζί μόνο για ένα τέταρτο τους Μπερνάρ και Τζούρισιτς, όμως οι “πράσινοι” δεν ήταν απειλητικοί. Άλλωστε μόλις πριν ένα 24ωρο είχαν αντιμετωπίσει την Πετρολούλ Πλοϊέστι σε φιλικό παιχνίδι. Η μοναδική φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, που έφθασε κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Πίσκεβιτς πέρασε ελάχιστα έξω.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (63’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ (18’ λ.τ. Σιδεράς, 80’ Μάγκνουσον), Φίκαϊ (71’ Κάτρης), Χουάνκαρ (71’ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ (71’ Τσόκαϊ), Κλέινχεϊσλερ (80’ Φρόκου), Μπέρνάρ (62’ Καμπετσής), Μαντσίνι (62’ Αϊτόρ), Σπόραρ (73’ Μπιλάλ), Καλοσκάμης (46’ Τζούρισιτς).

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Ναούμοφ (46’ Γκάνεφ), Γκουρίστα (70’ Ενγκουιντά), Πετρόφ (70’ Βιγιάτσκι), Χέλιτον Ντος Σάντος (70’ Τσόνκοφ), Ραπνουίλ (70’ Τόνεφ), Τσότσεφ (65’ Πίσκεβιτς), Τσένοφ, Καραγκαρέν (65’ Ουμαρμπάεφ), Βούτοφ (70’ Στόιτσκοφ), Ολιβέιρα Ντος Σάντος (70’ ΡΚίριλοφ), Γιόσκοφ (70’ Ρούσεφ).

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σένκεφελντ

Ο τραυματισμός του Ολλανδού στόπερ δεν αποδείχθηκε σοβαρός, με τον έμπειρο μπακ να μένει τελικά εκτός προπονήσεων για δύο μέρες.

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Σένκεφελντ. Ο τραυματισμός του στο 14′ του φιλικού του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας δεν αποδείχθηκε σοβαρός. Το ιατρικό τιμ των “πράσινων”, ενημέρωσε στην ανάπαυλα του αγώνα πως ο Ολλανδός υπέστη μια υπερδιάταση στον οπίσθιο αριστερίο μηριαίο μυ και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement