Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν πήγε καλά αυτό: Στο νοσοκομείο κατέληξε η μασκότ των Μαϊάμι Χιτ από “διαφημιστική” μπουνιά πρώην πρωταθλητή του UFC! (video)

Ένα εντελώς απροσδόκητο περιστατικό συνέβη σε αγώνα του ΝΒΑ, καθώς η μασκότ των Miami Heat φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από γροθιά που δέχτηκε από τον Conor McGregor σε αγώνα.

Το διαφημιστικό κόλπο που φαίνεται να πήγε στραβά συνέβη στο ημίχρονο του αγώνα μεταξύ των Miami Heat και των Denver Nuggets.

Η μασκότ Μπέρνι, ντυμένη με υπερμεγέθη χρυσά γάντια πυγμαχίας, έπεσε στο έδαφος από ένα αριστερό κροσέ του Ιρλανδού αθλητή μικτών πολεμικών τεχνών ΜακΓκρέγκορ.

Ο πρώην πρωταθλητής του UFC έριξε άλλη μια γροθιά, καθώς ο Μπέρνι βρισκόταν στο έδαφος, προτού τρία άτομα σύρουν τη μασκότ έξω από το γήπεδο.

Ο McGregor ψέκασε τον Burnie από ένα μαύρο μπουκάλι καθώς η μασκότ σύρθηκε μακριά – σύμφωνα με το διαφημιστικό “κόλπο” με στόχο την προώθηση ενός σπρέι ανακούφισης από τον πόνο.

Αργότερα αναφέρθηκε ότι το άτομο που βρισκόταν μέσα στη στολή της μασκότ μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά ενός κοντινού νοσοκομείου για περίθαλψη.

Οι Miami Heat δήλωσαν ότι ο υπάλληλος, ο οποίος δεν κατονομάστηκε, έλαβε παυσίπονα και ξεκουράζεται στο σπίτι του.

Ο πρόεδρος του UFC Dana White αμφισβήτησε την πρακτική των μασκότ να δέχονται γροθιές από “επαγγελματίες μαχητές”, λέγοντας ότι “δεν φαίνεται να είναι το πιο έξυπνο πράγμα στον κόσμο”.

Το 2018, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας βαρέων βαρών Deontay Wilder κλήθηκε να δείξει τη δύναμη της γροθιάς του σε μια μασκότ χοτ ντογκ και φέρεται να έσπασε το σαγόνι της μασκότ.

Ερωτηθείς για το περιστατικό με τον ΜακΓκρέγκορ στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Γουάιτ είπε ότι είχε δει και τα δύο περιστατικά και ρώτησε: “Τι περίμενες;”

“Τι συμβαίνει με τις μασκότ που δέχονται μπουνιές στο πρόσωπο από επαγγελματίες μαχητές;”, πρόσθεσε.

“Από τι είναι φτιαγμένες αυτές οι μασκότ; Εκτός κι αν είσαι σαν τη μασκότ των Golden Knights με μεταλλικό κράνος… Αν ήμουν μασκότ, δεν θα ήθελα να με χτυπήσουν στο πρόσωπο επαγγελματίες πυγμάχοι, δεν μου φαίνεται και το πιο έξυπνο πράγμα στον κόσμο”.

Ο Μπέρνι περιγράφεται ως μια “ακατέργαστη, ανθρωπόμορφη απεικόνιση της πύρινης σφαίρας που εμφανίζεται στο λογότυπο της Χιτ”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μιλώντας για την Ανάσταση στον Βροντάδο της Χίου και το άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί της έθιμο του ρουκετοπόλεμου, σύντομα αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόκειται απλώς...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Οι αρχές αυτές έχουν να κάνουν με τη λειτουργικότητα, τη γοητεία, τη χρηστικότητα και την περιβαλλοντική υπευθυνότητα του νέου SUV της Volvo. Η επιτροπή...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Χίου και Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων ενώνουν δυνάμεις και διοργανώνουν ένα διήμερο τουρνουά φιλικών γυναικείων αγώνων βόλεϊ μεταξύ της Karsiyaka, της Altay, του Νηρέα...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η DFSK ιδρύθηκε το 2003, ως μια κοινοπραξία της της Dongfeng Motor Corporation και του Sokon Group (σήμερα γνωστό ως Seres Group). Η εταιρεία...

Advertisement