Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Τζούλια Ρόμπερτς, ο “έρωτας” του Πεπ Γκουαρδιόλα, του έστειλε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ

Ένα απροσδόκητο μήνυμα έλαβε ο προπονητής της Μάντσετσερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, μετά τον θρίαμβο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ: Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς έστειλε τα συγχαρητήριά της επτά χρόνια μετά την “απογοήτευση” που πήρε από αυτήν.

Η σταρ του Χόλιγουντ, ένα από τα τρία είδωλα του Γκουαρντιόλα, εξήρε τη δόξα της Μάντσεστερ Σίτι για το τρεμπλ του Champions League – επτά χρόνια μετά την επιλογή της να μην επισκεφθεί το 2016 το Etihad, αλλά το Old Trafford.

Η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman έδωσε στον Γκουαρντιόλα ένα εισιτήριο για τον Παράδεισο, αφού η ομάδα του νίκησε την Ίντερ Μιλάνο στον τελικό της Κωνσταντινούπολης, μετά τον θρίαμβο της Premier League και του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έγραψε στο Instagram: “Συγχαρητήρια @pepteam που οδήγησες την ομάδα σου να γίνει πρωταθλήτρια UCL. #pep #soccermom”.

Ο Guardiola – ευτυχισμένος με τη γυναίκα του την Cristina Serra – αστειεύτηκε για τα συναισθήματά του για την ηθοποιό του Notting Hill μετά τη νίκη με 7-0 επί της Λειψίας τον Μάρτιο.

Η Ρόμπερτς, που είχε ήδη πρωταγωνιστήσει στο Ocean’s Eleven, έμαθε ξαφνικά ότι ήταν επίσης στο Top Three του Ισπανού.

Και ο Γκουαρντιόλα ήταν συντετριμμένος όταν διαπίστωσε ότι προτίμησε την αιώνια αντίπαλο πριν από επτά χρόνια, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ίδιος έχει δηλώσει: “Έχω τρία είδωλα στη ζωή μου. Τον Μάικλ Τζόρνταν, τον Τάιγκερ Γουντς και την Τζούλια Ρόμπερτς.

“Η Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ – όχι τη δεκαετία του ’90, όταν ο Σερ Άλεξ (Φέργκιουσον) κέρδιζε τίτλους και τίτλους και τίτλους.

“Ήρθε την περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε αυτά τα τέσσερα ή πέντε χρόνια, σωστά;

“Και πήγε να επισκεφθεί τη Μαν Γιουνάιτεντ. Δεν ήρθε να δει εμάς. Γι’ αυτό ακόμα κι αν κερδίσω το Champions League δεν θα συγκριθεί με το γεγονός ότι η Τζούλια Ρόμπερτς ήρθε στο Μάντσεστερ και δεν ήρθε να μας δει.

“Ακόμα και αν κερδίσω το Champions League δεν θα συγκριθεί με αυτή την απογοήτευση που είχα”.

Τώρα ο κόσμος περιμένει τη συνέχεια αυτού του ξεσπάσματος – καθώς ο Γκουαρντιόλα μπορεί πλέον να πει αν ο ισχυρισμός αυτός ήταν αληθινός ή αν έκανε τη βασίλισσα του δράματος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement