Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κράτησαν επί δίωρο τον Μέσι στο αεροδρόμιο του Πεκίνου (video)

Ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε σε μπελάδες στο αεροδρόμιο του Πεκίνου, καθώς τον σταμάτησαν στον συνοριακό έλεγχο, αφού προσπάθησε να χρησιμοποιήσει το ισπανικό του διαβατήριο αντί για το αργεντίνικο.

Ο 35χρονος Μέσι έφτασε στην Κίνα με ιδιωτικό τζετ το Σαββατοκύριακο, όπου τον συνόδευσε ο “σωματοφύλακάς” του και αρκετοί φίλοι του, μεταξύ των οποίων και ο Αργεντινός σταρ Άνχελ ντι Μαρία. Ταξίδευε για να ενωθεί με τους διεθνείς συμπαίκτες του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα φιλικό παιχνίδι με την Αυστραλία την Πέμπτη.

Ωστόσο, καθώς έφτανε στο Πεκίνο, ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε τον Μέσι να περιβάλλεται από αρκετούς αστυνομικούς. Ο Μέσι φαινόταν να σφίγγει το διαβατήριό του ενώ τους μιλούσε για το θέμα. Ο τοπικός Τύπος στην Κίνα υποστήριξε ότι τα προβλήματα προέκυψαν γύρω από το ότι ο Μέσι χρησιμοποίησε λάθος διαβατήριο.

Αναφέρθηκε επίσης ότι ο Μέσι πίστευε ότι μπορούσε να ταξιδέψει στην Ταϊβάν με το ισπανικό του διαβατήριο, που σημαίνει ότι αυτό ίσχυε και για την Κίνα. Ο ίδιος είπε: “Η Ταϊβάν δεν είναι στην Κίνα;” Ο Μέσι υποτίθεται ότι δεν είχε μαζί του το διαβατήριο της Αργεντινής, παρά το γεγονός ότι έπαιζε για την εθνική ομάδα αυτή την εβδομάδα.

Ο Μέσι καθυστέρησε για άλλες δύο ώρες πριν τελικά του χορηγηθεί βίζα και τον αφήσουν να περάσει. Ήταν το έβδομο ταξίδι του Μέσι στην Κίνα, αφού στο παρελθόν είχε επισκεφθεί τη χώρα όταν συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, όπου βοήθησε την Αργεντινή να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Όσον αφορά το μέλλον του Μέσι στον σύλλογο, θα ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι τον επόμενο μήνα, όταν λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Μέσι εντάχθηκε στην ομάδα, συνιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, αφού απέρριψε τις αναφερόμενες προτάσεις να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα και να ακολουθήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Σαουδική Αραβία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 85-83 από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Χάλα Πιονίρ, όμως έχει μεγάλα παράπονα για τις αποφάσεις των διαιτητών στο φινάλε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλέον ο Ολυμπιακός καλείται σε δύο μέρες (2/5, 19:45), να ισοφαρίσει τη σειρά και στη συνέχεια να πάει στη Βαρκελώνη να παλέψει για την...

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάτι το οποίο δεν είχα συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ήταν να μην υπάρχουν στους τελευταίους γύρους των play off, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο Κέβιν...

Advertisement