Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίκτης του Άγιαξ γρονθοκόπησε οπαδό της Τβέντε έξω από το γήπεδο (video)

Tον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον μέσο του Άγιαξ, Στίβεν Μπέργκχουις, να ορμά κατά οπαδού της Τβέντε και να τον γρονθοκοπάει πριν επιβιβαστεί στο λεωφορείο της ομάδας, μετά την ήττα της ομάδας του με 3-1.

Ο Berghuis, κατά την επιβίβασή του στο λεωφορείο της ομάδας, εμφανίστηκε εκνευρισμένος από ένα μέλος του πλήθους που παρακολουθούσε και έφτασε στο σημείο να χυμήξει πάνω από τα εμπόδια που είχαν τοποθετηθεί.

Ακολούθησαν και άλλες κουβέντες, ενώ άλλοι οπαδοί παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι, με τους φύλακες ασφαλείας να συγκρατούν τον μέσο.

Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί ο Berghuis φάνηκε να ξεσπά, αν προκλήθηκε λεκτικά από τον οπαδό, αλλά σίγουρα θα ακολουθήσουν περισσότερα.

Η FC Twente και ο Άγιαξ έχουν γενικά μια θετική σχέση, οπότε είναι σοκαριστικό το γεγονός ότι υποτίθεται ότι οι δύο ενδιαφερόμενοι των συλλόγων συγκρούστηκαν.

Ο Άγιαξ έχασε με 3-1 από την Τβέντε την Κυριακή, κλείνοντας έτσι με τον χειρότερο τρόπο μια γενικά μέτρια σεζόν για τον Αίαντα που τερμάτισε στην τρίτη θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Berghuis δέχθηκε κάρτα αφού μπήκε ως αλλαγή και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να τελειώσει τις υποχρεώσεις της με νίκη.

Ο Ντούσαν Τάντιτς είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους, προτού οι Μάνφρεντ Ουλγκάντε, Χούλιο Πλεγκουεζουέλο και Βάτσλαβ Σέρνι δώσουν τη νίκη στους γηπεδούχους και μάλιστα με ανατροπή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement