Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα συνελήφθη για πυροβολισμούς σε πάρκινγκ στη Βραζιλία

Ο πρώην δεξιός αμυντικός της Μπαρτσελόνα Ντάγκλας Περέιρα συνελήφθη αφού πυροβόλησε με όπλο στον αέρα σε πάρκινγκ στη Βραζιλία.

Το βραζιλιάνικο δημοσίευμα της “Globo Esporte” ανέφερε ότι ο 32χρονος αντιμετωπίζει δίκη μετά το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα στις 21 Απριλίου στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζίλια.

Υποστηρίζεται ότι ο πρώην διεθνής με την U20 της Βραζιλίας είχε πιει σε μια βάρκα στη λίμνη Παρανόα – την οποία εγκατέλειψε αφού διαπληκτίστηκε με τους υπόλοιπους ανθρώπους που βρίσκονταν σε αυτή.

Όπως αναφέρει το “Football Espana”, ο Ντάγκλας λέγεται ότι στη συνέχεια περπάτησε μέσα από μια δασική περιοχή με ένα μη εξουσιοδοτημένο όπλο και έφτασε στην αθλητική πανεπιστημιούπολη του Club Esportives Sul.

Η ασφάλεια των εγκαταστάσεων λέγεται ότι του ζήτησε να φύγει από την περιοχή αφού αντιμετώπισε αρκετά άτομα “επιθετικά” – πριν πυροβολήσει με το όπλο στον αέρα σε ένα πάρκινγκ.

Ο παίκτης λέγεται ότι στη συνέχεια έκρυψε το πιστόλι σε ένα κοντινό πολυσύχναστο χώρο και συνελήφθη από την αστυνομία – αν και το όπλο δεν εντοπίστηκε.

Ο Douglas αφέθηκε ελεύθερος στις 23 Απριλίου, ενόψει της δίκης του στη Βραζιλία.

Η Εισαγγελία Ποινικής Δικαιοσύνης κατέθεσε μήνυση κατά του Ντάγκλας για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Εντάχθηκε στην Μπαρτσελόνα το 2014 από τη Σάο Πάολο έναντι αμοιβής ύψους περίπου 3,4 εκατ. λιρών συν τις προσαυξήσεις.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πενταετούς παρουσίας του στον σύλλογο πραγματοποίησε μόλις οκτώ συμμετοχές και δόθηκε δανεικός στη Σπόρτινγκ Χιχόν, την Μπενφίκα και τη Σίβασπορ.

Στη συνέχεια πήγε στην Μπεσίκτας, όπου είχε μόλις επτά συμμετοχές, και είναι χωρίς ομάδα από τότε που έφυγε από την τουρκική ομάδα πέρυσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement