Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Χάαλαντ πήγε με πυτζάμες στη γιορτή της Σίτι για την κατάκτηση του τίτλου

Ο άσος της Μάντσετσερ Σίτι Έρλινγκ Χάαλαντ και η φίλη του Ισαμπέλ Γιόχανσεν φόρεσαν ασορτί γαλάζιες πιτζάμες στους εορτασμούς της ομάδας του μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου της Premier League.

Η Σίτι στέφθηκε πρωταθλήτρια το Σάββατο μετά τη νίκη της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0 επί της Άρσεναλ, αλλά έπρεπε να περιμένει 24 ώρες μέχρι να μπορέσει να γιορτάσει κανονικά μετά τη νίκη επί της Τσέλσι την Κυριακή.

Αφού νίκησαν τους “Μπλε” με 1-0 και σήκωσαν το τρόπαιο στο στάδιο Etihad, οι παίκτες και οι σύντροφοί τους κατευθύνθηκαν στο ιδιωτικό κλαμπ MNKY HSE στο Μάντσεστερ για να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι Haaland και Johansen ξεχώρισαν από το πλήθος καθώς φορούσαν ασορτί πιτζάμες, με τον Νορβηγό να χαμογελάει στις κάμερες μετά από μια εκπληκτική σεζόν που τον είδε να πετυχαίνει 36 γκολ στο πρωτάθλημα και να σπάει το ρεκόρ για τον αριθμό των γκολ που έχουν σημειωθεί σε μια σεζόν στην Premier League.

Ο μπαμπάς του Haaland, Alf-Inge, ακολούθησε τον γιο του και φόρεσε μια γαλάζια φανέλα, αλλά αποφάσισε να μην αντιγράψει την τάση να φοράει πιτζάμες.

Ο αρχηγός του συλλόγου Ilkay Gundogan παρευρέθηκε επίσης στους εορτασμούς με τη σύζυγό του, Sara Arfaoui, και ο Γερμανός επέλεξε μια casual εμφάνιση, καθώς φόρεσε ένα μαύρο σακάκι με ένα απλό λευκό T-shirt.

Το συμβόλαιο του Γκουντογκάν με τη Σίτι λήγει τον επόμενο μήνα, αλλά φέρεται να απορρίπτει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Ο Κέβιν Ντε Μπρούιν ήταν κουστουμαρισμένος για την εκδήλωση μαζί με τη σύζυγό του Μισέλ Λακρουά. Ο Βέλγος σταρ ήταν καθοριστικός στο νικηφόρο σερί της Σίτι στο τέλος της σεζόν, αλλά ο Τιερί Ανρί αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι αντιμετωπίζει ένα “προσωπικό” θέμα, αφού εθεάθη να φωνάζει στον Γκουαρντιόλα κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου αγώνα.

Ο De Bruyne ήταν εμφανώς συγκινημένος μετά το γκολ που πέτυχε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου νωρίτερα αυτό το μήνα και στη συνέχεια μοιράστηκε μια μεγάλη αγκαλιά με τον Henry όταν η City διέλυσε τους Ισπανούς γίγαντες την επόμενη εβδομάδα, αλλά ήταν ευτυχής που άφησε τα μαλλιά του κάτω το βράδυ της Κυριακής.

Ο αγαπημένος των οπαδών John Stones, ο οποίος έχει αποδείξει την ευελιξία του υπό τον Pep Guardiola αυτή τη σεζόν, επέλεξε τζιν, μπλουζάκι και σακάκι, καθώς τον συνόδευε η σύντροφός του Olivia Naylor.

Ο διεθνής συμπαίκτης του Kyle Walker εμφανίστηκε με καπέλο του μπέιζμπολ, ενώ ο Bernardo Silva και η σύντροφός του Ines Tomaz χαμογέλασαν στις κάμερες καθώς έμπαιναν στον χώρο.

Ο Phil Foden και η μακροχρόνια φίλη του Rebecca Cooke πόζαραν στις κάμερες λίγες ώρες αφότου ο επιθετικός κέρδισε τον πέμπτο τίτλο του σε ηλικία 22 ετών.

Ο κεντρικός αμυντικός Ruben Dias έχει κερδίσει τον τίτλο σε κάθε μία από τις τρεις σεζόν του στη Σίτι, και ανταποκρίθηκε στο ακομπλεξάριστο στιλ του στο γήπεδο, επιλέγοντας το casual look με γαλάζιο τζιν και καφέ φούτερ με κουκούλα.

Ο συνάδελφός του αμυντικός Aymeric Laporte φόρεσε ένα πουλόβερ Dolce & Gabbana, αφού ξεκίνησε νωρίτερα στη νίκη της City επί της Chelsea.

Ο Laporte εθεάθη να κλαίει στον αγωνιστικό χώρο μετά την κατάκτηση του τροπαίου της Premier League από τη Σίτι, ενδεχομένως σε ένδειξη ότι αυτή θα μπορούσε να είναι η τελευταία του σεζόν στον σύλλογο.

Ο Ισπανός έχει συχνά παραγκωνιστεί αυτή τη χρονιά, με τον Γκουαρντιόλα να προτιμά αντ’ αυτού τους Μανουέλ Ακάντζι και Νέιθαν Άκε, και έχει συνδεθεί με την επιστροφή στην πατρίδα του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Κάλβιν Φίλιπς ήταν επίσης χαμογελαστός μετά την πρώτη του συμμετοχή στην Premier League την Κυριακή απέναντι στην Τσέλσι.

Ο μέσος παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι η φετινή σεζόν ήταν από τις δυσκολότερες, αφού αγωνίστηκε να μπει με το ζόρι στην ομάδα, αλλά έδωσε ένα διπλό μπράβο στις κάμερες το βράδυ της Κυριακής.

Ο Julian Alvarez ήταν ο νικητής του αγώνα της Σίτι την Κυριακή και είχε μια εξαιρετική πρώτη εκστρατεία στην Αγγλία, η οποία περιελάμβανε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή στο Κατάρ τον Δεκέμβριο.

Ο νεαρός επιθετικός πήγε με τζιν και μπλουζάκι, ενώ φόρεσε και ένα έξυπνο σακάκι για την εκδήλωση.

Ο τερματοφύλακας Έντερσον απασχόλησε τα πρωτοσέλιδα νωρίτερα την Κυριακή, αφού έβαψε τα μαλλιά του μπλε για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της Σίτι για τη σεζόν.

Αλλά δεν υπήρχε κανένα ίχνος της μπλε βαφής μέχρι το βράδυ, καθώς εμφανίστηκε φορώντας εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και μια χρυσή αλυσίδα, ενώ κρατούσε το χέρι της συζύγου του, Lais Moraes.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Τό ἀπόγευμα τοῦ Σαββάτου 30ῆς Μαρτίου 2024 καί ὥρα 17.30, στόν Ἱ. Ναό Ἁγίων Ἀναργύρων Ἐγκρεμοῦ θά τελεσθεῖ Ἀρχιερατικός Ἑσπερινός, χοροστατοῦντος τοῦ Σεβ. Μητροπολίτου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκου Ταχιάου στο Φράγμα «Κόρης Γεφυρι» θέλησε να τοποθετηθεί ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής...

Advertisement