Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σακίρα απόλαυσε ταξίδι στο σκάφος του πιλότου της F1 Λιούις Χάμιλτον – Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι ζευγάρι

Η διάσημη τραγουδίστρια Σακίρα και ο πρωταθλητής πιλότος της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον εθεάθησαν να απολαμβάνουν μια ηλιόλουστη βόλτα με σκάφος μαζί, λίγες ημέρες μετά το ρομαντικό δείπνο που απαθανατίστηκε από φωτογράφους.

Ο θρύλος της F1 εθεάθη να φαίνεται να βοηθάει την τραγουδίστρια του “Hips Don’t Lie” στο ανοιχτό κρουαζιερόπλοιο καθώς απολάμβαναν μια μέρα με φίλους στο Μαϊάμι.

Την παρέλαβαν από το πίσω μέρος της έπαυλής της αξίας 16 εκατομμυρίων λιρών στο Miami Beach πριν κάνει κρουαζιέρα στον κόλπο Biscayne Bay.

Η 46χρονη φόρεσε ένα λιλά μπικίνι με κρόσσια και ασορτί σορτς, με τα διάσημα μακριά κυματιστά μαλλιά της χαλαρά στους ώμους της.

Ήταν όλο χαμόγελα καθώς επιβιβαζόταν στο σκάφος που είχε έναν φουσκωτό κροκόδειλο δεμένο στην κορυφή – και φάνηκε να την υποδέχεται ο Lewis.

Ο οδηγός της Mercedes, 38 ετών, φορούσε λευκό καπέλο, γυαλιά ηλίου, μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και σορτσάκι σκακιέρας – αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά τατουάζ του.

Το Μαϊάμι είναι το μέρος όπου η Σακίρα αποκαλεί πλέον σπίτι της μετά τον πικρό χωρισμό της από τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ.

Και ο χωρισμός τους έχει προκαλέσει φήμες για την ερωτική ζωή της Shakira.

Πηγές: The Sun, Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

ΧΙΟΣ

Στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο Βουλευτής Χίου ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Σταύρος Γ. Μιχαηλίδης με αφορμή την έντονη δυσαρέσκεια των ναυτικών για τις αδικαιολόγητες...

Advertisement