Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σοκ» στο ΝΒΑ: Ο σκάουτερ των Λος Άντζελες Κλίπερς, Λανς Μπλανκς πέθανε σε ηλικία 56 ετών

Το πρώην «αστέρι» του κολεγίου του Τέξας και παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λανς Μπλανκς, ο οποίος διετέλεσε και γενικός διευθυντής των Φοίνιξ Σανς ενώ έως τώρα εργαζόταν ως σκάουτερ για τους Λος Άντζελες Κλίπερς, πέθανε σε ηλικία 56 ετών.

Σύμφωνα με το ΝΒΑ, ο Μπλανκς απεβίωσε την Τετάρτη, 3 Μαΐου στο Ντάλας χωρίς να έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Μπλανκς βρισκόταν σε αποστολή σκάουτινγκ για τους Λος Άντζελες Κλίπερς την στιγμή που «έφυγε» από την ζωή.

O Τζο Ντούμαρς, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΝΒΑ και πρώην συμπαίκτης του Μπλανκς στους Ντιτρόιτ Πίστονς, δήλωσε:

«Ο Λανς ήταν ένα «φως» για όλους όσους τον γνώριζαν. Ήταν τιμή μου να τον αποκαλώ έναν από τους πιο στενούς μου φίλους. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για την υποστήριξη που μου έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο «θρύλος» του θα συνεχιστεί, όχι μόνο από την οικογένειά του, αλλά και από όλους εκείνους τους οποίους «άλλαξε» την ζωή προς το καλύτερο. Θα μας λείψεις πάρα πολύ, αδερφέ».

O προπονητής των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Στιβ Κερ, δήλωσε: «Απλά μια συγκλονιστική είδηση. Θα μας λείψει. Είναι μια τρομερή μέρα».

Η ομάδα στην οποία διετέλεσε χρέη γενικού διευθυντή ο Λανς Μπλανκς, Φοίνιξ Σανς, ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Είμαστε βαθιά θλιμμένοι από την απώλεια του Λανς Μπλανκς. Αγαπούσε το μπάσκετ και συνέβαλε στο παιχνίδι ως παίκτης, στέλεχος, σκάουτερ και ως σχολιαστής αγώνων.

‘Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πάθος του για το παιχνίδι από πρώτο χέρι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως γενικός διευθυντής των Σανς.

Πέρα από το μπάσκετ, ο Λανς ήταν αφοσιωμένος πατέρας στις αγαπημένες του κόρες και σεβαστός φίλος για πολλούς.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις πιο δύσκολες στιγμές. Θα μας λείψει».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

Advertisement