Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαμαρτυρία οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μέσι στα γραφεία του συλλόγου και στο σπίτι του Νεϊμάρ (video)

Εξοργισμένοι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν διαμαρτυρήθηκαν μετά τον αποκλεισμό του Μέσι από την ομάδα για δύο βδομάδες λόγω του ταξιδιού του στην Σαουδική Αραβία και φώναζαν «Νεϊμάρ φύγε» έξω από το σπίτι του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή εν μέσω οργής για την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκαν έξω από τα γραφεία του συλλόγου για να διαμαρτυρηθούν μετά την αποβολή του Λιονέλ Μέσι για δύο εβδομάδες.

Στον σούπερ-σταρ του ποδοσφαίρου επιβλήθηκε ο αποκλεισμός δύο βδομάδων από την ομάδα, έπειτα από ένα μη εξουσιοδοτημένο ταξίδι που πραγματοποίησε στη Σαουδική Αραβία.

Ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι έγινε πρεσβευτής τουρισμού για το κράτος της Σαουδικής Αραβίας πέρυσι, αφού συμφώνησε μια συμφωνία ύψους 28,5 εκατομμυρίων λιρών για την προώθηση της χώρας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής φέρεται να έχασε την προπόνηση της PSG τη Δευτέρα, με τα αφεντικά του συλλόγου από το Κατάρ να αντιμετωπίζουν «σκληρά» τον Μέσι ως συνέπεια του ταξιδιού του.

Αλλά οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασαν μαζικά έξω από τα κεντρικά γραφεία του συλλόγου μετά την ανακοίνωση της ποινής του Αργεντινού αλλά και λόγω της ήττας που υπέστη ο σύλλογος με 3-1 από τη Λοριάν το Σαββατοκύριακο.

Στη διαμαρτυρία οι οπαδοί άναψαν καπνογόνα, ενώ κρατούσαν πανό που καλούσαν τη διοίκηση του συλλόγου να παραιτηθεί.

Ένα πανό έγραφε: «Η διοίκηση πρέπει να παραιτηθεί».

Ένα δεύτερο έγραφε: «Παρί Σεν Ζερμέν, ποια είσαι τελικά»;, ενώ ένα τρίτο: «Που πάμε ακριβώς»;

Ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα κατά του Λιονέλ Μέσι κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίες, ενώ μάλιστα μερικοί φανατικοί οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν έξω από την κατοικία του Νεϊμάρ, ζητώντας από τον Βραζιλιάνο να φύγει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι, φωνάζοντας «Νεϊμάρ φύγε».

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καταδίκασε τις ενέργειες αυτές των οπαδών της:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει έντονα τις απαράδεκτες και προσβλητικές ενέργειες μιας μικρής ομάδας ανθρώπων, οι οποίες συνέβησαν την Τετάρτη.

Όποιες κι αν είναι οι διαφορές, τίποτα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιες πράξεις. Ο σύλλογος παρέχει την πλήρη υποστήριξή του στους παίκτες του, στη διοίκηση και σε όλους όσους επηρεάζονται από αυτές τις ντροπιαστικές συμπεριφορές».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement