Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέθανε ξαφνικά 36χρονη κορυφαία Αυστραλέζα παλαίστρια

Η κορυφαία γυναίκα παλαιστής της Αυστραλίας Κρίστεν “Μαϊάμι” Μίτσελ πέθανε σε ηλικία 36 ετών.

Σε ανακοίνωσή του, το Wrestling Radio Australia ανέφερε: “Θα λείψει βαθιά σε όλους όσους είχαν ποτέ το προνόμιο να τη γνωρίσουν και να συνεργαστούν μαζί της.

“Η καλή της καρδιά και η ζωηρή θετική της στάση είναι το πώς θα τη θυμόμαστε όλοι μας και ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός σήμερα εξαιτίας αυτής της απώλειας”.

Η Μίτσελ άνοιξε το δρόμο για τη γυναικεία πάλη της Νότιας Αυστραλίας και μνημονεύεται ως “αναντικατάστατη φίλη και μέντορας” για την κοινότητα της αυστραλιανής πάλης.

Η σταρ του WWE Rhea Ripley μοιράστηκε επίσης έναν φόρο τιμής για την Mitchell, γράφοντας: “Σε ευχαριστώ για τις αναμνήσεις… αναπαύσου ειρηνικά”.

Η Μίτσελ ήταν αθλήτρια στο ρινγκ στο Riot City Wrestling της Αδελαΐδας πριν μετακομίσει στη Μελβούρνη, όπου εργάστηκε στο Melbourne City Wrestling, κατά τη διάρκεια του οποίου αγωνίστηκε ενάντια σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της γυναικείας πάλης – όπως η Ripley (Demi Bennett), η KC Cassidy (Cassie Lee), η Shazza McKenzie και η Toni Storm.

Έχει περιγραφεί ως μια “άγρια, τρομερή και ατρόμητη” αγωνίστρια, της οποίας η δουλειά μακριά από τη μεγάλη σκηνή ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στη διαμόρφωση του μέλλοντος της γυναικείας πάλης.

‘Στο παρασκήνιο, η συμβολή της Kristen ήταν αναντικατάστατη’, ανέφερε η Melbourne City Wrestling σε ανακοίνωσή της.

‘Ηγούμενη της Ακαδημίας MCW φορώντας πολλά καπέλα, προπονήτρια, μέντορας, ενθάρρυνε την επόμενη γενιά ταλέντων να μην τα παρατάει ποτέ και να ακολουθεί τα όνειρά της.

‘Η επιχείρησή μας, ολόκληρη η κοινότητα της αυστραλιανής πάλης, έχασε έναν φίλο, έναν μέντορα, έναν αναντικατάστατο άνθρωπο με ένα μεταδοτικό χαμόγελο, που δεν τα παράτησε ποτέ – ‘είναι μια όμορφη μέρα για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου’.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement