Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων 2022-2023 (Λουτράκι)

Άλλη μια τεράστια επιτυχία για τον ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ στο Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στο Λουτράκι από τις 20 έως 23/4/2023 όπου αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες έως 15 ετών (under 15).

Η ομάδα του ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ έλαβε μέρος στις κατηγορίες ομαδικού κορασίδων, ατομικό κορασίδων, διπλό κορασίδων και μικτού παίδων-κορασίδων.

Στις 20 και 21/4/2023 η ομάδα των κορασίδων με τις αθλήτριες Μπουλά Βασιλική, Νούρε Άντζελα, Μπιτχαβά Αλεξάνδρα και Νούρε Φαμπιόλα, μετά από ένα αγωνιστικό διήμερο με πολύωρους αγώνες, έφτασε στον τελικό και κατέλαβε την 2η Θέση στην Ελλάδα κατακτώντας το Ασημένιο μετάλλιο.

Στις 21/4/2023, πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα του μικτού διπλού στο οποίο η αθλήτρια μας Μουλά Βασιλική με τον συμπαίκτη της Φάκαρο Κωνσταντίνο από το σύλλογο του Λουτρακίου κατέκτησαν την 1η Θέση στο αγώνισμα και σήκωσαν το Κύπελλο Ελλάδος. (Περσινοί δευτεραθλητές Ελλάδος) 

Στις 22 και 23/4/2023 έγιναν τα αγωνίσματα του ατομικού και του διπλού κορασίδων όπου στο διπλό η Μπουλά Βασιλική και Νούρε Άντζελα κατέκτησαν την 3η Θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.

Στο ατομικό κορασίδων η αθλήτρια μας Νούρε Άντζελα κατέλαβε την 3η Θέση και το Χάλκινο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι στην ιστορία της Ελληνικής Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης, ποτέ ξανά δεν υπήρξε Χιώτικη ομάδα με επιτυχίες τόσο υψηλού επιπέδου και μάλιστα σε μια διοργάνωση: 2η θέση Ομαδικού, 1η θέση μικτού διπλού, 3η θέση διπλού κορασίδων, 3η θέση ατομικού κορασίδων. 

Ο σύλλογος του ΩΡΙΩΝ Α.Π.Ο. ΧΙΟΥ συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους και την άψογη συνεργασία τους, με τους αθλητές άλλων συλλόγων, καθώς και την προπονήτρια Λαμπρινίδη Ρούλα για την τεχνική καθοδήγηση.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μπουλά Σπυρίδων για την εθελοντική του στήριξη καθ όλη την διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει το δημιουργικό εργαστήρι «Μάνα, μητέρα, μανούλα, μαμά!» για παιδιά, ηλικίας 6...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει η Ευγενία Γάλλου Πολλές φράσεις, προερχόμενες από τα δυνατά αφηγηματικά κείμενα των Ευαγγελίων και από την υψηλή ποίηση που χαρακτηρίζει την υμνολογία της Μ....

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περί τις 23:00 το βράδυ, στη λεωφόρο Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ένα όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε πέντε...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με γνώμονα την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας και την ασφαλή διακίνηση των επιβατών, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εξέδωσε κατευθυντήριες οδηγίες προς τις ακτοπλοϊκές...

Advertisement