Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Tραγωδία στον Μαραθώνιο Λονδίνου με έναν νεκρό δρομέα

Ένας δρομέας του Μαραθωνίου του Λονδίνου έχασε τη ζωή του λίγα λεπτά με την ολοκλήρωση του αγώνα την περασμένη Κυριακή.

Ο δρομέας Στιβ Σανκς, 45 ετών, ολοκλήρωσε τον αγώνα των 26,2 μιλίων σε εντυπωσιακό χρόνο δύο ώρες και 53 λεπτά.
Όμως οι διοργανωτές του αγώνα αποκάλυψαν σήμερα τον τραγικό θάνατό του σε μια συγκλονιστική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση έγραφε: “Όλοι στο London Marathon Events βυθίστηκαν σε βαθιά θλίψη όταν έμαθαν για τον ξαφνικό θάνατο του Steve Shanks καθώς ταξίδευε στο σπίτι του την Κυριακή 23 Απριλίου μετά τη συμμετοχή του στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.

“Ο Στιβ, ο οποίος ήταν 45 ετών και ζούσε στο Μπίνγκχαμ του Νότιγχαμ, ήταν ένας πολύ έμπειρος δρομέας που είχε ολοκληρώσει πολλούς μαραθωνίους και τερμάτισε την Κυριακή σε 2:53:26”.

Πρόσθεσαν: “Η αιτία θανάτου θα διαπιστωθεί αργότερα μέσω ιατρικής εξέτασης”.
Η σύζυγος του Steve, Jessica, μοιράστηκε το σοκ της σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Έγραψε: “Με μεγάλη θλίψη, επιθυμώ να ανακοινώσω την απώλεια του υπέροχου συζύγου μου, Stephen Shanks.

“Ο θάνατός του ήταν εντελώς ξαφνικός.

“Επέστρεφε στο σπίτι του έχοντας περάσει την ημέρα συμμετέχοντας στον μαραθώνιο του Λονδίνου.
“Όπως μπορείτε να φανταστείτε είμαι απόλυτα σοκαρισμένη & συντετριμμένη”.

Μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων έχει πλέον δημιουργηθεί στη μνήμη του Steve.

Ένα αφιέρωμα στο GoFundMe γράφει: “Ο Στιβ δεν είναι νεκρός: “Ο Steve ήταν ένας ενθουσιώδης δρομέας που δεν ήταν ποτέ πιο χαρούμενος από το να τρέξει ο,τιδήποτε, από το τοπικό του Parkrun, μέχρι το Bob Graham Round.

“Αλλά ήταν κάτι περισσότερο από δρομέας, ήταν μουσικός και γνωστός κουίζερ που είχε εκτεταμένες γνώσεις για την τρομερή ποπ μουσική.

“Ήταν ένας στοργικός σύζυγος και αδελφή ψυχή της συζύγου του Jess, πολύτιμος γιος και γαμπρός και ένας πολύ αγαπητός φίλος.

“Θα μας λείψει πολύ και θα είναι πάντα στις καρδιές και τις αναμνήσεις μας”.

Το ρεκόρ των 48.000 δρομέων αψήφησε τη βροχή για να τρέξουν στην εμβληματική διαδρομή της πόλης.

Ανάμεσά τους ήταν και διασημότητες όπως ο Mark Wright του Towie, ο παρουσιαστής του Virgin Radio Chris Evans και η παρουσιάστρια του Sky Sports Kirsty Gallacher.

Ο Κενυάτης Kelvin Kiptum κέρδισε τον αγώνα της ελίτ ανδρών σε 2 ώρες 01 λεπτά 27 δευτερόλεπτα, ενώ η Ολλανδή Sifan Hassan κέρδισε τον αγώνα της ελίτ γυναικών σε 2 ώρες 18 λεπτά 33 δευτερόλεπτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement