Connect with us

Hi, what are you looking for?

Manchester United's Nemanja Vidic walks down the pitch during his team's English Premier League soccer match against Fulham at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Sunday Feb. 9, 2014. (AP Photo/Jon Super)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παραλίγο να παίξει στην Λίβερπουλ

Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νεμάνια Βίντιτς, μίλησε στo podcast του παλιού του συμπαίκτη, Ρίο Φέρντιναντ, “Vibe with Five” που προβάλλεται στο Youtube για το πως βρέθηκε να είναι κάτοικος Μάντσεστερ το 2006, αλλά μίλησε και για το γεγονός πως βρισκόταν μία «ανάσα» μακριά από το να πάρει μεταγραφή για την μεγάλη αντίπαλο των «Κόκκινων Διαβόλων» εκείνο το χειμώνα, τη Λίβερπουλ.

Ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δήλωσε πως τον Δεκέμβριο του 2005 -ενώ ακόμα ο ίδιος αγωνιζόταν για λογαριασμό της Σπαρτάκ Μόσχας- οι Σερ Άλεξ Φέργιουσον και Ράφα Μπενίτεθ βρισκόντουσαν σε συνεχή επαφή μαζί του για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή είτε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ή στην Λίβερπουλ.

Μάλιστα ο τότε προπονητής της Λίβερπουλ ήταν ο πρώτος που ήρθε σε επικοινωνία με τον Βίντιτς, μιλώντας του για την Λίβερπουλ, θέλοντας να αποκτήσει τον Σέρβο αμυντικό. Όμως, ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τηλεφώνησε ξανά για τις επόμενες δύο-τρεις βδομάδες, κάτι που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εκμεταλλεύτηκε πλήρως και κατάφερε να πείσει τον Σέρβο να παίξει για την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, με την οποία μάλιστα άφησε Ιστορία, ως ένας εκ των καλύτερων αμυντικών που έχουν φορέσει την φανέλα της ομάδας.

Χαρακτηριστικά, όσα είπε ο Νεμάνια Βίντις στον Ρίο Φέρντιναντ:

«Η πρώτη φορά που ήρθα σε επαφή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν τον Δεκέμβριο του 2005. Τότε όμως, μιλούσα και με την Λίβερπουλ.

Μιλούσα με τον Ράφα Μπενίτεθ και μάλιστα αυτός ήταν ο πρώτος που ήρθε σε επαφή μαζί μου όταν ήμουν στην Σπαρτάκ Μόσχας. Τα αγγλικά μου δεν ήταν τόσο καλά, οπότε η σύζυγός μου, Άνα, ήταν αυτή που μιλούσε στο τηλέφωνο μαζί του.

Με ρωτούσε αν ήθελα να μετακομίσω στην Αγγλία και άλλα πράγματα, όλα ήταν τέλεια. Και αμέσως μετά δεν επικοινωνεί μαζί μου για τις επόμενες δύο-τρεις εβδομάδες. Φυσικά, τότε επικοινώνησε μαζί μου ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Μου τηλεφώνησε και μου είπε πως με παρακολουθεί εδώ και έξι μήνες και πως του άρεσε ο τρόπος που παίζω. Μου είπε πως πίστευε ότι θα ήμουν καλός για τον σύλλογο. Με ρώτησε αν θέλω γίνω μέλος της ομάδας και φυσικά του απάντησα ότι ήθελα.

Συνέχισε λέγοντας πως όλα θα τακτοποιηθούν και μόλις σε μια εβδομάδα ήμουν στο Μάντσεστερ».

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement