Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Dailymail: «Στίβεν Τζέραρντ, μείνε μακριά από την Ελλάδα»

Το όνομα του θρύλου της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, είναι ένα από αυτά που έχουν συνδεθεί με την θέση του προπονητή του Ολυμπιακού για το ερχόμενο καλοκαίρι. Πίσω στην Αγγλία, φαίνεται πως οι συμπατριώτες του Τζέραρντ δεν είναι τόσο «θερμοί» στο αναλάβει ο Άγγλος προπονητής του «Ερυθρόλευκους». Η Dailymail μάλιστα έκανε δημόσια έκκληση στον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να μείνει μακριά από την Ελλάδα, λόγω της φημολογούμενης διαφθοράς που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η έκκληση της Dailymail προς τον Στίβεν Τζέραρντ:

«Μείνε μακριά από την Ελλάδα, Στιβ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ συνδέθηκε πρόσφατα με τη θέση του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος ανήκει στον Ευάγγελο Μαρινάκη, τον Έλληνα ιδιοκτήτη της ομάδας της Premier League, της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Αν και μια τέτοια κίνηση πραγματοποιηθεί, οι γνώστες στην Ελλάδα λένε ότι ο πρώην προπονητής της Άστον Βίλα δεν θα ήταν συνετό να αναλάβει τον ρόλο αυτό, στον απόηχο των περισσότερων υποτιθέμενων φαινομένων διαφθοράς στο χώρο του ποδοσφαίρου στη χώρα.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό είδε τον Άγγλο επικεφαλής της ελληνικής επιτροπής διαιτησίας, Στιβ Μπένετ, να αντικαθιστά ουδέτερους Πολωνούς διαιτητές με ελληνική ομάδα διαιτητών στον αγώνα ΑΕΚ – Άρης για τα πλέι οφ μετά από μια περίεργη αλληλουχία γεγονότων.

Υποστηρίχθηκε ότι οι Πολωνοί αξιωματούχοι ήταν μεθυσμένοι και υβριστικοί στο αεροπλάνο για την Αθήνα και ενώ αρνήθηκαν τους ισχυρισμούς, αντικαταστάθηκαν.

Σύμφωνα με τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, η απόφαση αυτή προκάλεσε την οργή του Ολυμπιακού, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το περιστατικό ήταν μια προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι θα χρησιμοποιηθούν Έλληνες διαιτητές για το παιχνίδι, το οποίο η αντίπαλος ΑΕΚ πήγε να κερδίσει».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

Advertisement