Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άγγλος οπαδός έχασε την ζωή του έπειτα από αγώνα της ομάδας του

Ένας οπαδός της Μπάρνσλεϊ «έφυγε» από την ζωή το βράδυ της Τρίτης, αφότου αρρώστησε έπειτα από την αναμέτρηση που έδινε η ομάδα του για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο γήπεδο αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.

Οι διασώστες περιέθαλψαν τον άτυχο οπαδό αμέσως, όμως δυστυχώς δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να τον κρατήσουν εν ζωή.

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά

Η αγαπημένη του ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση αναφερόμενη στην είδηση του θανάτου του άτυχου οπαδού, ενώ μάλιστα θα τιμήσει την μνήμη του κατά την διάρκεια του αγώνα της το ερχόμενο Σάββατο.

«Η Μπάρνσλεϊ με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκε για τον θάνατο ενός οπαδού της στο παιχνίδι το βράδυ της Τρίτης.

Ο οπαδός δέχτηκε περίθαλψη από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έξω από το γήπεδο μετά το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς απεβίωσε χθες το βράδυ.

Ο σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια και τους φίλους του οπαδού και θα συνεχίσει να τους στηρίζει σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, ζητώντας παράλληλα να γίνει σεβαστή η ιδιωτική τους ζωή.

Ενθαρρύνουμε όλους τους οπαδούς να συμμετάσχουν στο χειροκρότημα που θα πραγματοποιηθεί στο 61ο λεπτό του αγώνα της ομάδας μας το ερχόμενο Σάββατο.

Μια φορά Κόκκινος, για πάντα Κόκκινος».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

Advertisement