Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο απέλυσε τον προπονητή της

Η Αλ Νασρ, η ομάδα από την Σαουδική Αραβία στην οποία αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, απέλυσε τον προπονητή της, Ρούντι Γκαρσία έπειτα από μία αντιπαράθεση που είχε με τους παίκτες της ομάδας στα αποδυτήρια.

Η ομάδα απέχει τρεις βαθμούς από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, στην οποία βρίσκεται η Αλ Ιτιχάντ.

Σύμφωνα με την ισπανική Marca, ο Γάλλος προπονητής ενεπλάκη σε έντονο διαπληκτισμό με τους παίκτες της Αλ Νασρ και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της ομάδας.

Και με τις προσδοκίες τόσο των ανθρώπων της ομάδας αλλά όσο και του Πορτογάλου σούπερ-σταρ να μην εκπληρώνονται στον αγωνιστικό χώρο, οι άνθρωποι της Αλ Νασρ φέρεται πως έχουν καταλήξει στην απόλυση του Γάλλου προπονητή, μόλις 7 αγωνιστικές πριν το τέλος της χρονιάς.

Ένα δημοσίευμα της AS υποστηρίζει πως πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και των επικεφαλής του συλλόγου.

Στην συνάντηση ο Πορτογάλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που ο Γκαρσία προπονεί την ομάδα.

Όπως όλα δείχνουν, οι επικεφαλής του συλλόγου αποφάσισαν να υποστηρίξουν την άποψη αυτή του Κριστιάνο Ρονάλντο, χωρίζοντας τους «δρόμους» τους με τον Ρούντι Γκαρσία μετά την «λευκή» ισοπαλία ενάντια στην Αλ Φέιχα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement