Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Διαιτητής: «Κράτησα 6,5 μήνες κρυφή την εγκυμοσύνη μου για να διαιτητεύω»

Η διαιτητής σε αγώνες ράγκμπυ στην Αγγλία, Χόλι Γουντ, έκανε μια σημαντική αποκάλυψη , καθώς συνέχισε να διευθύνει αγώνες, ενώ ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εξήμισυ μηνών!

Η βοηθός διαιτητής, η οποία έτρεχε πάνω-κάτω στη γραμμή του Twickenham κατά τη διάρκεια του αγώνα των Γυναικών του Big Game των Harlequins δεν φαινόταν τίποτα το ασυνήθιστο πάνω της μέσα στο στάδιο το Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο, μιλώντας αποκλειστικά στην “The Telegraph”, η Wood αποκάλυψε τώρα ότι είναι έξι και μισή μηνών έγκυος και θα βάλει σε αναμονή τη διαιτητική της καριέρα.

Η Wood είπε: «Δεν είχα διαιτητεύσει ποτέ στο Twickenham, οπότε ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για να υπογράψω. Οι κοιλιακοί μου έχουν αρχίσει να τεντώνονται λίγο όταν κάνω σπριντ, οπότε δεν θα μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου για πολύ ακόμη».

Αποκαλύπτοντας γιατί κράτησε μυστική την εγκυμοσύνη της, η Γουντ είπε: «Πιθανότατα επειδή αυτό δεν είχε ξαναγίνει, «Μάλλον θα έλεγαν όχι (συνεχίζοντας τη διαιτησία). Αν ήθελα να συνεχίσω, ήξερα ότι έπρεπε να κρατήσω την εγκυμοσύνη μου μυστική».

Η Wood έχει αναλάβει 25 αγώνες ράγκμπι ενώ ήταν έγκυος, με άλλους 21 ως βοηθός.
Θυμήθηκε επίσης μια ιδιαίτερη κωμική στιγμή κατά τη διάρκεια μιας ημέρας εκπαίδευσης διαιτητών με μερικούς από τους κορυφαίους αξιωματούχους του αγγλικού ράγκμπι.

Είπε: «Ήμουν στο γυμναστήριο και άρχισε να φαίνεται, και τα παιδιά με κοιτούσαν όλοι – ο Γουέιν Μπαρνς και ο Λουκ Πιρς ήταν εκεί – και ο Τομ Φόλεϊ προσπαθούσε να καταλάβει πόσο μακριά είχα πάει».

Πηγή: Ruck.co.uk

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

Advertisement