Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Eπική γκάφα τερματοφύλακα στην Σουηδία (video)

Ένα απίστευτο λάθος τερματοφύλακα συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα του σουηδικού πρωταθλήματος, το οποίο ήδη κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου!

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας της Χάμαρμπι, Όλιβερ Ντόβιν, που δέχθηκε γκολ από την Χάκεν, που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη με 3-1 επί της ομάδας του.

Ο 20χρονος, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, δέχθηκε τη μπάλα από τον συμπαίκτη του στο τέταρτο λεπτό και έψαξε να κάνει μια πάσα προς τα εμπρός, αλλά χωρίς κανείς να καταλάβει πως, κλώτσηεσ την μπάλα προς τα πίσω (!).
Ο επιθετικός της Χάκεν, Μπενί Τραορέ εκμεταλλεύτηκε πλήρως την ατυχία καθώς με γρήγορο σπριντ, σαν να είχε “προβλέψει” την γκάφα, κατάφερε να στείλει την μπάλα σε κενή εστία.

Ο Ντόβιν έμεινε συντετριμμένος αφού συνειδητοποίησε τον αντίκτυπο του λάθους του, με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν στη συνέχεια.
Ο Τραορέ σημείωσε χατ-τρικ για την Χάκεν, με τον Τεσφαλντέτ Τέκιε να σκοράρει για την Χάμαρμπι.

Ο Ντόβιν έκανε το ντεμπούτο του στη Σουηδία τον Ιανουάριο. Έχει παίξει 41 φορές για τη Hammarby και έχει επίσης παίξει δανεικός σε Frej και Hammarby TFF.
Η Χάκεν είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει και τα δύο παιχνίδια της μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ενώ η Hammarby βρίσκεται στην έβδομη θέση με τρεις βαθμούς.

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Το ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας όταν ένα καλώδιο κόπηκε από τρόλεϊ και έπεσε σε τουριστικό δυόροφο λεωφορείο, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 6 ελαφρά τραυματίες,...

ΧΙΟΣ

Μέσα σε μία εβδομάδα 5.970 Τούρκοι επισκέφθηκαν τη Χίο λόγω Μπαϊραμιού, εκ των οποίων οι 1.051 έλαβαν «visa express» από το Τελωνείο. Απόλυτα ικανοποιημένοι...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου για τα 200 χρόνια από το μαρτύριο των τεσσάρων Νεομαρτύρων Αγγελή, Μανουήλ, Γεωργίου και...

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Στην Αθήνα έφτασε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος στο πλαίσιο τετραήμερης επίσημης επίσκεψης, στο πλαίσιο της οποίας, αύριο, Τρίτη,...

Advertisement