Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδοσφαιριστής αγγλικής ομάδας διαγνώστηκε με σπάνια ιατρική πάθηση που συμβαίνει σε παίκτες ράγκμπι

Η καριέρα του Ουαλού επιθετικού της αγγλικής Πρέστον, Τσεντ Έβανς, απειλείται διότι ο ποδοσφαιριστής διαγνώστηκε με μία σπάνια ιατρική πάθηση, που προκλήθηκε από τις σκληρές «μάχες» σώμα με σώμα που έχει δώσει στην πολυετή καριέρα του έως τώρα.

Αυτή η ιατρική πάθηση συναντάται συνήθως σε παίκτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου ή του ράγκμπι, ενώ ο Έβανς θα μείνει εκτός δράσης για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έπειτα από την χειρουργική επέμβαση που θα χρειαστεί να κάνει και όντας ήδη 34 ετών δεν θα έχει και πολύ χρόνο να κάνει την επιστροφή του στα γήπεδα της Αγγλίας.

Η ομάδα του, η Πρέστον Νορθ Εντ, επιβεβαίωσε την είδηση με μία ανακοίνωσή της, η οποία έχει ως εξής:

«Ο 34χρονος επιθετικός της ομάδας βρίσκεται αντιμέτωπος με συνέπειες που μπορεί να αλλάξουν την ζωή του, λόγω των «μαχών» σώμα με σώμα που δίνει κάθε εβδομάδα στους αγώνες που συμμετέχει.

Η πάθηση με την οποία διαγνώστηκε είναι πιο συνηθισμένη σε αθλητές αμερικανικού ποδοσφαίρου και ράγκμπι και απαιτεί χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλά και την αποτροπή περαιτέρω «ζημιών».

Εν αναμονή μιας επιτυχημένης χειρουργικής επέμβασης, ο επιθετικός που έχει πετύχει εννέα γκολ την φετινή χρονιά θα χρειαστεί ένα εκτεταμένο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να αποκατασταθεί η υγεία του.

Δεν θα ανακοινωθούν χρονοδιαγράμματα για την επιστροφή του μέχρι να γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της χειρουργικής επέμβασης, αλλά όλα τα μέλη της ομάδας παραμένουν αισιόδοξα πως ο Τσεντ θα επιστρέψει στα γήπεδα και θα συνεχίζει να σκοράρει με την φανέλα της Πρέστον Νορθ Εντ».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Toyota Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out, η Ευρυδίκη επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, με την ιδιαίτερη παράσταση που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους φίλους του γαλλόφωνου τραγουδιού “La Bohème”, από Παρασκευή...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές εμπειρίες αλλά και σκέψεις που τον συνόδευσαν σε διάφορα στάδια της ζωής του μοιράστηκε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

Advertisement