Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρόι Κιν: «Η Άρσεναλ δεν θα αντέξει την πίεση, η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι πρωταθλήτρια»

Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, έδωσε την δική του «ερμηνεία» όσον αφορά την «μάχη» μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Σίτι για την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι «Πολίτες» βρίσκονται οκτώ βαθμούς πίσω από τους «Κανονιέρηδες» ωστόσο έχουν παίξει μια λιγότερη αγωνιστική.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κατακτήσει 4 αγγλικά πρωταθλήματα τα τελευταία 5 χρόνια, έχοντας χάσει μόνο αυτό του 2020 από την Λίβερπουλ.

Αν τυχόν η Σίτι νικήσει το παιχνίδι που της έχει απομείνει, θα μειώσει την διαφορά της από την Άρσεναλ στους 5 βαθμούς.

Με τις 10 αγωνιστικές που έχουν απομείνει για την Μάντσεστερ Σίτι και τις 9 για την Άρσεναλ, ο θρύλος της μεγάλης αντιπάλου της Σίτι, Ρόι Κιν, δήλωσε πως υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Προς έκπληξη όλων, δήλωσε πως το φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο ίδιος πιστεύει πως η Άρσεναλ δεν θα είναι ικανή να αντέξει τη πίεση των τελευταίων αγωνιστικών και θα βρεθεί πίσω από τους «Πολίτες» στο τέλος του αγγλικού πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρόι Κιν:

«Η Άρσεναλ βρίσκεται σε πολύ καλή θέση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν θα το πίστευα αυτό στην αρχή της χρονιάς, αλλά είναι εξαιρετική, πολλοί από τους νεαρούς παίκτες της είναι συνεπείς και επικεντρώνονται πλήρως στο πρωτάθλημα.

Είναι σίγουρα το φαβορί για τον τίτλο. Όμως, πιστεύω ότι δεν θα τα καταφέρουν. Εξακολουθώ να πιστεύω στην Σίτι, όμως η Άρσεναλ είναι σε εξαιρετική θέση. Χρειάζεται λίγη τύχη, είχαν πολλούς τραυματισμούς, όμως εξακολουθούν να είναι σε εξαιρετική θέση και πρέπει να τους θαυμάσεις για αυτό, δεν πρέπει να τους ζηλεύουμε.

Απλά πιστεύω πως η Σίτι είναι εξαιρετική ομάδα. Η Άρσεναλ πρέπει να κερδίσει παιχνίδια πίεσης, κάτι που δεν έχουν αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια. Ακόμα και πέρυσι, δεν τα κατάφεραν να μπουν στην πρώτη τετράδα, όποτε αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

Αλλά λέω και πάλι, ήταν εξαιρετικοί, πρέπει να τους δώσουμε όλα τα εύσημα. Όμως τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή, που θα ξεχωρίσουν οι άντρες από τα παιδάκια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

ΧΙΟΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ 27-28/4/2024 SATURDAY – SUNDAY 27-28/4/2024 ΚΑΡΥΕΣ ΧΙΟΣ – KARIES VILLAGE CHIOS  Ημέρα  Δράση  Ώρα  Τοποθεσία Πέμπτη 25/4/2024  Συνέντευξη Τύπου  12:00  Αίθουσα...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση ΠΕΣ-ΝΑΤ Χίου για την εργατική Πρωτομαγιά Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαβάσαμε την απόφαση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (Π.Ν.Ο) και των Ναυτεργατικών Σωματείων για την...

ΑΠΟΨΕΙΣ

Γράφει ο Σταύρος Παπαγιαννάκης Σήμερα, θα διερευνήσουμε ένα θέμα που αγγίζει τα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και του πνεύματος: την Ανάσταση του Κυρίου και...

Advertisement