Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το χρονικό της συνάντησης στα γραφεία της ΕΠΟ

Η περιβόητη συζήτηση των εκπροσώπων των ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ της Super League, η οποία έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε.

 

Λίγο μετά τις 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των ομάδων των πλέι οφ με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, αλλά και τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο.

Στο τραπέζι έπεσε το καυτό ζήτημα της διαιτησίας, καθώς με αποκορύφωμα τα ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός και Άρης – ΠΑΟΚ, έχει διαμορφωθεί μία… εκρηκτική ατμόσφαιρα με την συχνή έκδοση ανακοινώσεων. Μία κατάσταση που ήδη προϋπήρχε πριν από την έναρξη των πλέι οφ. Στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Μελισσανίδης, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης μέσω τηλεδιάσκεψης. Απών ήταν Θόδωρος Καρυπίδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τον Παναγιώτη Μπιλίρη να εκπροσωπεί τον Άρη.

Ο κ. Αλαφούζος αποχώρησε στη 13:00, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, για τις οποίες είχε ενημερώσει εξαρχής. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού πρότεινε να σφυρίξουν ακόμα και Έλληνες διαιτητές στα πλέι οφ, με μία βασική προϋπόθεση.

Στη 13:30 έφυγε από τη συνάντηση και ο κ. Μπέος, όντας έξαλλος με όσα ειπώθηκαν όσο βρισκόταν στην αίθουσα. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Βόλου μίλησε στο μικρόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Μετά από περίπου μιάμιση ώρα, αποχώρησε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια δήλωση.

Λίγο μετά τις 16:00 αποχώρησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δίχως να κάνει κάποια δήλωση. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός αρκέστηκε μόνο στο να πει «Περιμένετε από μένα να σας πω τι είναι η ΕΠΟ; Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ; Η ΕΠΟ είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει». Λίγα λεπτά αργότερα, η συνάντηση ολοκληρώθηκε, με τους εκπροσώπους των δύο “δικεφάλων” να παραχωρούν δηλώσεις. Από πλευράς Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και Άρη δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο στους εκπροσώπους του Τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Toyota Hellas είναι ο επίσημος συνεργάτης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αλλά και της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την πραγματοποίηση της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας στους...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Ενσαρκώνοντας τη δέσμευση της Honda για μηδενικά τροχαία ατυχήματα με οχήματα Honda μέχρι το 2050, η έκτη γενιά του δημοφιλούς SUV, CR-V, διαθέτει μια...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τα αλλεπάλληλα sold out, η Ευρυδίκη επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club, με την ιδιαίτερη παράσταση που ξεχώρισε και αγαπήθηκε από τους φίλους του γαλλόφωνου τραγουδιού “La Bohème”, από Παρασκευή...

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές εμπειρίες αλλά και σκέψεις που τον συνόδευσαν σε διάφορα στάδια της ζωής του μοιράστηκε σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ΕΡΤ και την εκπομπή...

Advertisement