Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ οδεύει ο Κόντε – Σκέψεις για απόλυση αυτή την εβδομάδα

Ο Ιταλός επιτέθηκε ευθέως με δηλώσεις του εναντίον των παικτών του μετά το 3-3 με την Σαουθάμπτον. Και ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θα μπορούσε να “τελειώσει” τον Κόντε πριν από το τέλος του διεθνούς διαλείμματος για το ξέσπασμά του, σύμφωνα με την Telegraph.

Ο αρχηγός των Spurs, Levy, θεωρείται ότι διεξάγει συνομιλίες πριν αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ο Λέβι μίλησε στον Κόντε μετά την ισοπαλία 3-3 στη Σαουθάμπτον πριν το αφεντικό των Σπερς επιστρέψει στην Ιταλία για ένα σύντομο διάλειμμα.

Και υποστηρίζεται ότι ο Levy θα μπορούσε να τον “καρατομήσει” κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος αφού στάθμισε όλες τις επιλογές του.
Η Telegraph αναφέρει ότι ο Levy σκέφτεται αν ο Conte θα μπορέσει να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες του αφού τους επικρίνει ανοιχτά.

Υποστηρίζεται ότι ο Ράιαν Μέισον θα μπορούσε στη συνέχεια να διοριστεί προσωρινός προϊστάμενος μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο Μέισον είχε προηγουμένως περάσει ως προσωρινός προπονητής το 2021 μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο.

Μόνιμοι υποψήφιοι για τον ρόλο είναι το πρώην αφεντικό Mauricio Pochettino, καθώς και ο πρώην προπονητής της Barcelona, ​​Luis Enrique, ο παλιός προπονητής της Chelsea Thomas Tuchel και ο σημερινός gaffer της Fulham, Marco Silva.
Η Τότεναμ επιστρέφει στη δράση στις 3 Απριλίου με ένα ταξίδι στην Έβερτον, δίνοντας χρόνο στον Λέβι να πάρει μια απόφαση για το άμεσο μέλλον του Κόντε.

Ο σύλλογος είναι αυτή τη στιγμή τέταρτος στην Πρέμιερ Λιγκ, δύο βαθμούς πάνω από τη Νιούκαστλ, αλλά έχοντας παίξει δύο παιχνίδια περισσότερο από τους Κίσσες.

Η SunSport αποκάλυψε αποκλειστικά ότι η ατάκα του Κόντε άφησε τους αστέρες της Τότεναμ έκπληκτους.

Κάποιοι από την ομάδα θέλουν ακόμη και τον Ιταλό τσεκούρι μετά τα συγκλονιστικά σχόλιά του.

Ένας έξαλλος Κόντε είπε στην ομάδα του: «Δεν παίζουν για κάτι σημαντικό. Δεν θέλουν να παίζουν υπό πίεση. Είναι εύκολο με αυτόν τον τρόπο. Η ιστορία της Τότεναμ είναι αυτή. Εδώ και 20 χρόνια υπάρχει ο ιδιοκτήτης αλλά ποτέ δεν κέρδισαν κάτι αλλά γιατί; Το λάθος είναι μόνο για τον σύλλογο ή για κάθε προπονητή που μένει εδώ;
«Έχω δει τους προπονητές που είχε η Τότεναμ στον πάγκο.

«Μέχρι τώρα προσπαθώ να κρύψω την κατάσταση, αλλά όχι τώρα γιατί, επαναλαμβάνω, δεν θέλω να δω αυτό που είδα σήμερα γιατί αυτό είναι απαράδεκτο και επίσης απαράδεκτο για τους οπαδούς».

Και ο προπονητής έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να επιστρέψει στην Ιταλία για να περάσει χρόνο με την οικογένειά του, που έχει μείνει στην πατρίδα του.

Ο Κόντε επιστρέφει συχνά στο σπίτι όταν υπάρχει κενό στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας και γίνεται κατανοητό ότι η τελευταία του πτήση επιστροφής στην Ιταλία δεν συνδέεται με την αυξανόμενη αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον του.
Οι μη διεθνείς παίκτες της Τότεναμ πρόκειται να επιστρέψουν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Ένφιλντ την Τρίτη για πρώτη φορά μετά το εκρηκτικό ξέσπασμα που θα μπορούσε να δει τον Λέβι να προωθήσει τα σχέδια για την αποχώρηση του Κόντε.

Ο Κόντε διευκρίνισε κατά τη διάρκεια συνομιλιών το βράδυ του Σαββάτου ότι τα σχόλιά του απευθύνονταν αποκλειστικά στους παίκτες και όχι στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ωστόσο, οι καυστικές του παρατηρήσεις ενίσχυσαν τις ήδη σημαντικές ανησυχίες στην ιεραρχία σχετικά με τη δυσαρμονία μεταξύ της ομάδας και του προπονητή τους.
Πράγματι, ο Levy λέγεται ότι ακόμη σκέφτεται να λύσει το συμβόλαιο του Conte πριν από το τέλος της σεζόν, όταν αναμενόταν να φύγει ανεξάρτητα από το πώς η ομάδα θα τελειώσει τη σεζόν.

Η πρόκριση για το Champions League της επόμενης σεζόν είναι ο μοναδικός στόχος του συλλόγου και ο Levy, αρχικά, δεν ήθελε να πάρει μια απόφαση που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τις πιθανότητές του να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα.

Αλλά υπάρχουν απτές ανησυχίες ότι η παρουσία του Κόντε επηρεάζει αρνητικά το ηθικό της ομάδας, ένα θέμα που το διοικητικό συμβούλιο γνωρίζει.

Μετά τον πρόσφατο αποκλεισμό από το Champions League από τη Μίλαν, το συναίσθημα που μεταδόθηκε από καλές πηγές ήταν ότι ο σύλλογος δεσμεύτηκε να συνεχίσει με τον Κόντε μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ωστόσο, η αίσθηση που προέρχεται από την εκρηκτική έκρηξή του είναι ότι η κατάσταση δεν είναι πλέον τόσο οριστική.

Ο πρώην παίκτης Ράιαν Μέισον, ο οποίος είναι επί του παρόντος μέλος της παρασκηνιακής ομάδας του Κόντε, θα ήταν υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Κόντε σε βραχυπρόθεσμη βάση, εάν ο Λέβι αποφασίσει να ενεργήσει.

Ο Μέισον έχει μεγάλο σεβασμό μέσα στον σύλλογο και έχει αναλάβει την ευθύνη της ομάδας στο παρελθόν μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο το 2020.

Πηγές: Dailymail, Τhe Sun
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement