Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης “βλέπει” τον Χάρι Κέιν αναμένοντας αν θα ανανεώσει στην Τότεναμ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Χάρι Κέιν καθώς τον θεωρεί ώς έναν επιθετικό που μπορεί να ενισχύσει σημαντικά τη δύναμη κρούσης της αυτό το καλοκαίρι.

Η Τότεναμ έκανε τις πρώτες εκτιμήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του αρχηγού της, ο οποίος θα κλείσει την τελευταία του χρονιά του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι επίσημες συζητήσεις δεν έχουν ακόμη προχωρήσει.

Δεν επιθυμούν να χάσουν τον Κέιν, ιδιαίτερα με τον προπονητή Αντόνιο Κόντε να αναμένεται επίσης να αποχωρήσει, ωστόσο γνωρίζουν πολύ καλά την επιθυμία του να κερδίσει τρόπαια.

Ο 29χρονος αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον αντίπαλων ομάδων στο τέλος της σεζόν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρονται και οι δύο.

Ωστόσο, η αποτίμηση της Τότεναμ, σε συνδυασμό με τον απαιτούμενο μισθό, και η ηλικία του Κέιν σημαίνουν ότι και οι δύο σύλλογοι δεν είναι απόλυτα πεπεισμένοι για τις οικονομικές επιπτώσεις μιας τέτοιας μεταγραφής, και αυτό πριν σκεφτούν παρατεταμένες διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο των Spurs, Daniel Levy.
Η Μαδρίτη προσφέρει επέκταση συμβολαίου στον 35χρονο Καρίμ Μπενζεμά και θα μπορούσε ακόμη να αναζωογονήσει το ενδιαφέρον για τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τα πλεονεκτήματα μιας μεταγραφής του παραγωγικού κυνηγού της Αγγλίας Κέιν έχουν συζητηθεί.

Πιστεύουν ότι ο Levy θα προτιμούσε να πουλήσει στο εξωτερικό εάν ο Κέιν φύγει και, φυσικά, θα μπορούσε να περιμένει και να συμφωνήσει σε ένα προσύμφωνο τον επόμενο Ιανουάριο για να τον αποκτήσει δωρεάν εάν αρνηθεί να επεκτείνει την τρέχουσα συμφωνία του.
Πολλά θα μπορούσαν να εξαρτηθούν ακόμα από τον Carlo Ancelotti αν συνεχίσει ως προπονητής. Ο Ιταλός είναι τεράστιο φαβορί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο ο ίδιος. Ωστόσο, εάν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατακτήσει τη LaLiga – αυτή τη στιγμή είναι εννέα βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα – ή το Champions League, θα μπορούσε να αποχωρήσει.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται υπό εξέταση στη Μαδρίτη εάν φύγει ο Αντσελότι και βρίσκεται επίσης στη λίστα της Τότεναμ. Η απόφαση για το μέλλον του Κόντε και ποιος θα πρέπει να τον αντικαταστήσει αναμένεται να αποκτήσει δυναμική μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

Advertisement