Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ο Κομπανί είναι ο επόμενος προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, για τον προπονητή της Μπέρνλι και πρώην παίκτη των «πολιτών», Βινσέντ Κομπανί. Μάλιστα τον «έχρισε» ως διάδοχό του, καθώς δήλωσε πως πιστεύει πως ο Βέλγος κάποια στιγμή θα αναλάβει το «τιμόνι» της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Βινσέντ Κομπανί

Οι «πολίτες» θα αντιμετωπίσουν την Μπέρνλι στα προημιτελικά του FA Cup και οι δύο τους θα βρεθούν αντίπαλοι ως προπονητές για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

Κρίνοντας την δουλειά που έχει κάνει μέχρι στιγμής με την Μπέρνλι ο Βινσέντ Κομπανί, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν αντίπαλο προπονητή του:

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που ο Κομπανί θα επιστρέψει στο γήπεδό μας.

Θα επιστρέψει στην ομάδα αργά ή γρήγορα, είναι το πεπρωμένο του να γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι. Δεν ξέρω πότε θα συμβεί, αλλά θα γίνει, είμαι σίγουρος για αυτό.

Είναι η αίσθησή μου, μπορεί και να είμαι λάθος. Αλλά έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, το πείσμα, την ηθική, την γνώση του ποδοσφαίρου, είναι σεβαστός σε όλους και έμπειρος.

Γνωρίζει τον σύλλογο, το περιβάλλον, τους οπαδούς, το τι ακριβώς χρειάζεται η ομάδα ανά πάσα στιγμή. Είναι το πεπρωμένο του λοιπόν να προπονήσει την Μάντσεστερ Σίτι».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement