Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποχωρήσει από την Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι, έκανε γνωστή στο προπονητή της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Έπειτα από 8 χρόνια που ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ο ίδιος νιώθει πως δεν χρησιμοποιείται όσο θα έπρεπε στην Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει τον Ιανουάριο για το πως θέλει να κρατήσει τον Ρομπέρτο Φιρμίνο στην ομάδα, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής δεν «μοιράζεται» αυτή την σκέψη, καθώς έχει χάσει την θέση του βασικού στην ομάδα, ενώ η ομάδα πλέον διαθέτει μια πλειάδα από επιθετικούς.

Παίκτες όπως ο Ντάργουιν Νιούνιεζ, ο Ντιόγκο Ζότα, ο Λουίς Ντίαζ και ο Κόντι Γκάκπο φαίνεται πως προτιμά να χρησιμοποιεί ο Γερμανός προπονητής, περισσότερο από τον Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Την φετινή χρονιά ο Φιρμίνο είχε ξεκινήσει εξαιρετικά, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Από την επανέναρξη της χρονιάς όμως, έχει αγωνιστεί μόλις 5 φορές και συνολικά 87 λεπτά, καθώς αντιμετώπισε διάφορους τραυματισμούς.

Συνολικά στην καριέρα του στην Λίβερπουλ, ο Βραζιλιάνος έχει φορέσει την φανέλα της ομάδας 352 φορές, έχοντας πετύχει 107 γκολ και έχοντας «μοιράσει» 78 ασίστ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

Advertisement