Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aπαγορεύτηκε η μετάβαση φιλάθλων στον εκτός έδρας αγώνα της Φενερμπαχτσέ μετά τα αντικυβερνητικά συνθήματα

Οι τουρκικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της Φενερμπαχτσέ θα ταξιδέψει για έναν εκτός έδρας της αγώνα το Σάββατο χωρίς τους φιλάθλους της, ορισμένοι από τους οποίους κάλεσαν με συνθήματά τους το περασμένο Σάββατο την κυβέρνηση να παραιτηθεί μετά τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου.

«Ψέματα, εξαπάτηση, έχουν περάσει 20 χρόνια, παραιτηθείτε!» φώναζαν οι οπαδοί της ομάδας της Κωνσταντινούπολης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πρωταθλήματος με την Κόνιασπορ.

Σήμερα, μια επιτροπή ασφαλείας της κεντρικής επαρχίας Καϊσερί (Καισάρεια) ανακοίνωσε, χωρίς να κάνει αναφορά σε αυτά τα αντικυβερνητικά συνθήματα, ότι κανένας φίλαθλος της Φενερμπαχτσέ δεν μπορεί να παρευρεθεί στο γήπεδο στον προγραμματισμένο αγώνα για το ερχόμενο Σάββατο εναντίον της τοπικής ομάδας Καϊσερίσπορ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, 2ος στη βαθμολογία του τουρκικού πρωταθλήματος, πίσω από τη Γαλατασαράι, κατήγγειλε με ανακοίνωσή του μια «απαράδεκτη» απόφαση, καλώντας τις αρχές να την αναθεωρήσουν.

Η τουρκική κυβέρνηση δέχεται σφοδρή κριτική για τον αργό ρυθμό παροχής βοήθειας κατά τις πρώτες ημέρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, ο οποίος σκότωσε περισσότερους από 44.000 ανθρώπους στο νότιο και νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Την Κυριακή, οπαδοί της Μπεσίκτας, ενός άλλου μεγάλου συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, ζήτησαν επίσης την παραίτηση της κυβέρνησης με συνθήματα από τις κερκίδες.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ζήτησε χθες συγγνώμη από τους κατοίκους της επαρχίας Αντίγιαμαν (νοτιοανατολικά), μίας από τις πλέον πληγείσες τουρκικές επαρχίες από τον καταστροφικό σεισμό της 6ης Φεβρουαρίου, αποδίδοντας τις καθυστερήσεις στην άφιξη βοήθειας στην «καταστροφικότητα των δονήσεων και των κακών μετεωρολογικών συνθηκών».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement