Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Τσέλσι πέτυχε μόλις ένα γκολ μέσα στον Φεβρουάριο

Ένας από τους χειρότερους μήνες στην ιστορία της Τσέλσι έρχεται στο τέλος του, καθώς οι «Μπλε» κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μία φορά μέσα στον μήνα του Φεβρουαρίου του 2023.

Η ομάδα από το Λονδίνο έδωσε συνολικά 5 αγώνες μέσα στις 28 μέρες του Φεβρουαρίου, χάνοντας από την Τότεναμ, την Σαουθάμπτον και την Ντόρτμουντ, ενώ ήρθε ισόπαλη με την Φούλαμ και την Γουέστ Χαμ. Μάλιστα, στο παιχνίδι ενάντια στην Γουέστ Χαμ το οποίο έληξε 1-1, ήρθε το μοναδικό γκολ της Τσέλσι για τον Φεβρουάριο, από τον Ζοάο Φέλιξ.

Ο Ζοάο Φέλιξ και οι συμπαίκτες του πανηγυρίζουν το μοναδικό γκολ της Τσέλσι μέσα στον Φεβρουάριο

Αυτό είναι κάτι το «τρελό» αν σκεφτεί κάποιος πως η Τσέλσι ξόδεψε 370.000.000 ευρώ μέσα στον μήνα του Ιανουαρίου και συνολικά 670.000.000 ευρώ μέσα στην φετινή χρονιά, για να αγοράσει παίκτες όπως ο Ένζο Φερνάντες, ο Μιχαΐλο Μούντρικ και ο Ζοάο Φέλιξ, με τον Πορτογάλο να έρχεται ως δανεικός.

Η χρονιά των «μπλε» έχει εξελιχθεί με τον χειρότερο τρόπο, καθώς η ομάδα δεν αποδίδει όπως θα έπρεπε και βρίσκεται στην δέκατη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, μια θέση η οποία δεν οδηγεί σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση για την επόμενη χρονιά.

Μερικοί οπαδοί της ομάδας αποφάσισαν να χλευάσουν την πορεία της ομάδας μέσα στον μήνα, λόγω του βραβείου του καλύτερου γκολ που πέτυχε η ομάδα το οποίο δίνεται κάθε μήνα.

Μερικοί έγραψαν κοροϊδευτικά: «Νομίζω θα το κερδίσει ο Ζοάο Φέλιξ, δεν υπάρχει κάποιος να τον ανταγωνιστεί».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το βραβείο δίνεται και σε παίκτες των μικρότερων κατηγοριών της Τσέλσι όπως η Κ-19 και η Κ-17, αλλά και στην γυναικεία ομάδα της Τσέλσι, η οποία είχε έναν εντελώς διαφορετικό μήνα από την αντρική, πετυχαίνοντας 12 γκολ.

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement