Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Σέρχιο Ράμος αποσύρεται από την εθνική Ισπανίας

Την απόσυρσή του από την εθνική Ισπανίας έκανε γνωστή σήμερα ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος έχει αγωνιστεί με την φανέλα της 180 φορές, περισσότερες από κάθε άλλο Ισπανό ποδοσφαιριστή.

Με την εθνική Ισπανίας κατέκτησε δύο φορές το Euro, το 2008 και το 2012, ενώ το 2010 κατέκτησε και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Νότιο Αφρική, το μοναδικό στην ιστορία της Ισπανίας.

Ο Σέρχιο Ράμος ανακοίνωσε την απόφασή του με μία δημοσίευση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έπειτα από ένα τηλεφώνημα του Λουίς ντε λα Φουέντε στο οποίο του έκανε γνωστό πως δεν θα τον υπολογίσει ξανά όσο βρίσκεται στο τιμόνι της εθνική Ισπανίας.

Ο Ράμος έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της δημοσίευσης

«Σήμερα το πρωί έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον προπονητή της εθνικής Ισπανίας, ο οποίος μου είπε ότι δεν με υπολογίζει και ότι δεν θα με υπολογίσει ξανά για την εθνική, ανεξάρτητα από το επίπεδο που μπορώ να δείξω ή το πώς θα συνεχίσω την επαγγελματική μου καριέρα.

Με μεγάλη λύπη, είναι το τέλος ενός ταξιδιού που ήλπιζα ότι θα ήταν μεγαλύτερο και ότι θα τελείωνε πολύ καλύτερα, ισάξια με όλες τις επιτυχίες που έχουμε πετύχει με την φανέλα της χώρας μας.

Ταπεινά πιστεύω ότι αυτή η πορεία άξιζε να τελειώσει εξαιτίας μιας προσωπικής απόφασης ή επειδή η απόδοσή μου δεν ήταν ανάλογη με αυτή που αξίζει στην εθνική μας ομάδα. Όχι λόγω ηλικίας ή άλλων λόγων που, χωρίς να τους έχω ακούσει, έχω νιώσει.

Το να είσαι νέος ή λιγότερο νέος δεν είναι αρετή ή ελάττωμα, είναι απλώς ένα προσωρινό χαρακτηριστικό που δεν σχετίζεται απαραίτητα με την απόδοση ή την ικανότητα. Κοιτάζω με θαυμασμό και «φθόνο» τον Μόντριτς, τον Μέσι, τον Πέπε… την ουσία, την παράδοση, τις αξίες, την αξιοκρατία και τη δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς δεν θα είναι έτσι για μένα, γιατί το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και δεν είναι πάντα μόνο ποδόσφαιρο.

Για όλα αυτά, αναλαμβάνω με αυτή τη θλίψη που θέλω να μοιραστώ μαζί σας, αλλά και με το κεφάλι ψηλά και πολύ ευγνώμων για όλα αυτά τα χρόνια και για όλη την υποστήριξή σας. Παίρνω μαζί μου εκπληκτικές αναμνήσεις, όλους τους τίτλους για τους οποίους παλέψαμε και γιορτάσαμε μαζί και την τεράστια υπερηφάνεια που είμαι ο Ισπανός παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές.

Αυτή η «ασπίδα», αυτή η φανέλα και αυτοί οι οπαδοί, όλοι σας, με έχουν κάνει ευτυχισμένο.

Θα συνεχίσω να χειροκροτώ τη χώρα μου από το σπίτι μου με τη συγκίνηση του προνομιούχου ατόμου που μπόρεσε να την εκπροσωπήσει περήφανα 180 φορές.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους εσάς που πάντα πιστεύατε σε μένα»!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

Advertisement