Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χίος: Πανελλήνια προκριματική φάση Λοιπής Χώρας Εφήβων Νεανίδων 2023 – Τα αποτελέσματα

Τελικός απολογισμός του Σαββάτου 18/02/2023 στους αγώνες της Πανελλήνιας προκριματικής φάσεις Λοιπής Χώρας Εφήβων Νεανίδων ήταν για άλλη μία φορά φέτος με μία λέξη ΩΡΙΩΝ.

Πέντε από τις επτά προκρίσεις  και πέντε από τα επτά μετάλλια και μάλιστα τα δύο από αυτά με κύπελλα, μιας και οι δύο πρώτες θέσεις τόσο στο Εφήβων αλλά τόσο και στο Νεανίδων ήταν για τα δικά μας παιδιά τον Μιχαήλ Άγγελο Κοκκώδη και τη Βασιλική Μπουλά.

Πολλά συγχαρητήρια στο Μιχαήλ Άγγελο ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι είναι ο κυρίαρχος του τίτλου. Μετά από έξι παιχνίδια  πέρασε αήττητος και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα σετ (18-0). Έφτασε στην κατάκτηση του κυπέλλου και για την κατηγορία των Εφήβων, καθώς είχε στην κατοχή του και τα άλλα δύο κύπελλα της Λοιπής Χώρας για το 2023 στην κατηγορία των Ανδρών και των Παίδων.

Πολλά συγχαρητήρια και για τη Βασιλική Μπουλά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και το κύπελλο για την κατηγορία των Νεανίδων της Λοιπής  χώρας, για άλλη μία φορά απέδειξε ότι όχι τυχαία ήταν μία από τις εννέα U12 καλύτερες της Ευρώπης.

Η κατηγορία των Νεανίδων και συγκεκριμένα οι: Μπουλά Βασιλική, Μπιτχαβά  Αλεξάνδρα, Νούρε Άντζελα και Νούρε Φαμπιόλα έκαναν και τον πιο αδιάφορο θεατή να χειροκροτήσει και να δώσει όλη του την προσοχή στα παιχνίδια τους.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για την κατηγορία των Εφήβων:

Κοκκώδης Μιχαήλ Άγγελος 1η θέση (κύπελλο)

Λουρετζάκης Αργύριος στις θέσεις 5-8 ( Μία μεγάλη έκπληξη και όχι τυχαία για τον Αργύρη μας…. η πορεία του στους αγώνες του Σάββατου, πετυχαίνοντας νίκες με πολύ μεγαλύτερους και δυνατούς  αντιπάλους)

Μαμουνής  Δημήτριος στις θέσεις  9-16

Κοντόπουλος Απόστολος στις θέσεις  9-16

Λαποιντέ Ζολάν-Ζαν στις θέσεις  9-16

Κούκης Διονύσης ( Δεν αγωνίστηκε λόγω ασθένειας του ευχόμαστε περαστικά και καλή ανάρρωση)

Αποτελέσματα Νεανίδων:

Μπουλά Βασιλική 1η θέση ( Κύπελλο )

Μπιτχαβά Αλεξάνδρα 2η θέση

Νούρε Άντζελα 3 θέση

Νούρε Φαμπιόλα 3 θέση

Ζαγκότση Χαρίκλεια στις θέσεις 5-8

Ξυντάρη  Βιργινία στις θέσεις 5-8

Κούκη Μιχαέλα στις θέσεις 5-8

Σωτηράκη Πλουμή στις θέσεις 5-8

Κοντοπούλου Μυρτώ -Γιούλα στις θέσεις 5-8

Καστανά Μυρώπη στις θέσεις 9-13

Μπίμπα Μαγκνταλένα στις θέσεις 9-13

Σγούτα Μαρκέλλα-Ιωάννα (Δεν αγωνίστηκε λόγω ατυχήματος, της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση)

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην προπονήτρια μας Ρούλα Λαμπρινίδη  πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους γονείς .

(Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου τα παιδιά του αγωνιστικού θα συμμετέχουν στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος OPEN στο ΣΕΦ, τους ευχόμαστε καλούς αγώνες και καλά αποτελέσματα.)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Οι πιο γρήγορες πτήσεις διαρκούν από 2 έως 20 λεπτά στον αέρα, με μία από αυτές να πραγματοποιείται πάνω από τα νερά του Αιγαίου....

ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ένας στρατιωτικός οδηγός κατέγραψε αντιαεροπορικές συστοιχίες πυραύλων  του Iron Dome και έστειλε τις φωτογραφίες στο ψεύτικο  προφίλ μιας...

ΧΙΟΣ

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του έργου «Βελτίωση Ασφαλείας Οδών Δήμου Χίου», θα ξεκινήσει εργασίες στις παρακάτω οδούς: Α) Τμήμα της οδού...

Advertisement