Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τραγωδία στη Βραζιλία με 4 νεκρούς και 29 τραυματίες ποδοσφαιριστές σε λεωφορείο που έπεσε από γέφυρα

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν λεωφορείο που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα Esporte Clube Vila Maria Helena βγήκε εκτός πορείας και έπεσε από μια γέφυρα σε χαράδρα ύψους 10 μέτρων στη Βραζιλία.

Άλλοι 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο φρικτό δυστύχημα στο Além Paraíba στην πολιτεία Minas Gerais στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Στα θύματα περιλαμβάνονται τρεις έφηβοι, ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, και ένας ενήλικας, ανέφερε ο βραζιλιάνικος ιστότοπος G1.

Ο οδηγός του λεωφορείου έχασε τον έλεγχο ενώ διέσχιζε τη γέφυρα στο BR-116 και το όχημα έπεσε ανάποδα και κατέληξε σε ένα ρυάκι.

Η ποδοσφαιρική ομάδα ταξίδευε πίσω στην πόλη της Duque de Caxias από την Ubaporanga, όπου έπαιζε εναντίον της Simonesia σε ένα τουρνουά.

24 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Σάο Σαλβαδόρ, ενώ άλλοι πέντε έλαβαν θεραπεία στο Casa de Caridade Leopoldinense στη Leopoldina.

Το Νοσοκομείο του Σάο Σαλβαδόρ ανέφερε ότι ένας από αυτούς που έλαβαν θεραπεία ήταν 19 ετών και άλλοι ήταν κάτω των 18 ετών.
Η ποδοσφαιρική ομάδα είχε κερδίσει την κατηγορία κάτω των 18 ετών στο τουρνουά και ήταν δευτεραθλήτρια στο τμήμα κάτω των 16 ετών.

Ένας 16χρονος επιζών είπε στο TV Integracao: «Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με την κατάκτηση του τίτλου και, δυστυχώς, αυτό συνέβη. Ήταν πολύ γρήγορο. Όλοι κοιμόντουσαν».

Η εταιρεία, LG Turismo, ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Διαθέτουμε τους εαυτούς μας για να παρέχουμε όλη την απαραίτητη υποστήριξη στους αρμόδιους φορείς, τους επιβάτες και τις οικογένειές τους.

«Είμαστε εγγεγραμμένοι στην ANTT [Εθνικός Οργανισμός Χερσαίων Μεταφορών] και η λίστα επιβατών περιέχει 31 επιβάτες συν τον οδηγό.

Αυτήν τη στιγμή περιμένουμε περαιτέρω πληροφορίες από το τοπικό PRF και οι υπάλληλοι της εταιρείας είναι ήδη καθ’ οδόν για να παρακολουθήσουν στενά».

Πηγή: Dailymail
Επιμέλεια-μετάφραση: Σπύρος Αμπελάκης

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement