Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το video game FIFA 23 προέβλεψε σωστά την νικήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Το 4 στα 4 έκανε η EA Sports και η σειρά παιχνιδιών FIFA, καθώς προέβλεψε σωστά τον νικητή του Μουντιάλ στο Κατάρ, την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι. Το ίδιο είχε κάνει και το 2010, 2014 και 2018, που είχε προβλέψει ως νικήτριες την Ισπανία, την Γερμανία και την Γαλλία. Επίσης πέτυχε τον νικητή του βραβείου του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης και του καλύτερου τερματοφύλακα, προβλέποντας ότι θα τα κέρδιζαν οι Λιονέλ Μέσι και Εμιλιάνο Μαρτίνεζ της Αργεντινής.

Εκτός έπεσε μόνο στην πρόβλεψη της για την αντίπαλο της Αργεντινής στον μεγάλο τελικό, καθώς είχε την Βραζιλία ως φιναλίστ, με τους Γάλλους και τους Πορτογάλους να αναμετρούνται για την τρίτη θέση, με τους Γάλλους να βγαίνουν νικητές. Επίσης είχε τον Μέσι ως πρώτο σκόρερ με 8 γκολ, αλλά ο Κιλιάν Εμπαμπέ ήταν αυτός που βγήκε πρώτος σκόρερ στο Κατάρ με το ίδιο νούμερο, ένα παραπάνω από τον Αργεντινό που πέτυχε 7.

Τι είχε γράψει η ΕΑ Sports στο επίσημο site για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και ποια ήταν η τελική τριάδα προέβλεψε

«Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά στον κόσμο επιστρέφει. Τέσσερα χρόνια αφότου η Γαλλία σήκωσε το βαρύτιμο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου FIFA™, 32 έθνη ετοιμάζονται να δοκιμάσουν ξανά τον εαυτό τους στην παγκόσμια σκηνή.

Αφού προβλέψαμε σωστά τους τρεις τελευταίους νικητές το 2010, το 2014 και το 2018, χρησιμοποιήσαμε το EA SPORTS™ FIFA 23 με την πρωτοποριακή τεχνολογία HyperMotion2 και τις ειδικές αξιολογήσεις FIFA World Cup 2022™ σε λειτουργίες FIFA World Cup™ Kick-Off και Tournament για προσομοίωση και τα 64 ματς και να δούμε ποιος θα βγει στην κορυφή τον Δεκέμβριο.

Διαβάστε παρακάτω για την επίσημη πρόβλεψη EA SPORTS™ για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022™ και κάντε τη δική σας πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 2022™ τώρα για την ευκαιρία να κερδίσετε τρία είδη παικτών FIFA World Cup™ περιορισμένου χρόνου για να προσθέσετε στην ομάδα σας στο FIFA 23 Ultimate Team™.

Τελικός

Το σκηνικό είχε στηθεί για να συναντηθούν δύο από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του ποδοσφαίρου (Βραζιλία και Αργεντινή) για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA™ από το 1990 και για πρώτη φορά στον τελικό.
Δεν αποτελεί έκπληξη ότι ήταν άλλο ένα τεταμένο παιχνίδι που κρίθηκε με ένα μόνο γκολ, αλλά ήταν η Αλμπισελέστε που έστειλε το έθνος τους σε ψυχική ευφορία καθώς ο Λιονέλ Μέσι σημείωσε το όγδοο γκολ του στη διοργάνωση χαρίζοντας στη χώρα του τον πρώτο της τίτλο FIFA World Cup™ από το 1986.»

Πηγή: EA Sports

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μήνυμα Δημάρχου Χίου κ. Ιωάννη Μαλαφή για τη Θύελλα Χαλκειούς Θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τον προπονητή, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του διοικητικού...

ΕΛΛΑΔΑ

Ενα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 16/04 στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στην Κόρινθο, όταν γερανός φορτηγού χτύπησε σε γέφυρα, με αποτέλεσμα...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement