Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίθεση με γροθιές του πρώην άσου της Μπαρτσελόνα Σάμιουελ Ετό σε φίλαθλο στο Κατάρ on camera! (video)

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα Σάμιουελ Ετό να επιτίθεται σε έναν άνδρα έξω από το γήπεδο του Μουντιάλ στο Κατάρ μετά τον αγώνα της Βραζιλίας και τη νίκη επί της Νότιας Κορέας με τον θρύλο της Μπαρτσελόνα και νυν πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Καμερούν να φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία του πριν «ξαπλώσει» τον κάμεραμαν στο έδαφος!

Το απίστευτο βίντεο δείχνει τον πρώην επιθετικό της Μπαρτσελόνα, της Ίντερ και της Τσέλσι να φεύγει από το Stadium 974 στη Ντόχα, έχοντας μόλις παρακολουθήσει τη Βραζιλία να κερδίζει τη Νότια Κορέα στον αγώνα της φάσης των 16. Στην αρχή, ο Ετό φαίνεται χαρούμενος να ποζάρει για φωτογραφίες με τους θαυμαστές που περιμένουν καθώς βγαίνει από το χώρο, πριν τον πλησιάσει ένας άνδρας με βιντεοκάμερα στα δεξιά του.
Το βίντεο, που κινηματογραφήθηκε από τη La Opinion, δείχνει στη συνέχεια τους δύο να ανταλλάσσουν λόγια, προτού το βίντεο διακοπεί σε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, και ο Ετό να επιστρέφει για να επιτεθεί με σκληρότητα στον άνδρα που βιντεοσκοπούσε.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ειπώθηκε για να εξοργίσει τον Ετό – ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ ως πρεσβευτής του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2022 – αλλά αντιδρά με μανία και αρχίζει να σπρώχνει τον κάμεραμαν.

Σε αυτό το σημείο, διάφοροι θεατές παρεμβαίνουν για να προσπαθήσουν να κατευνάσουν τα πνεύματα, αλλά ο Ετό εξαγριωμένος αρχίζει μετά να κυνηγά τον άνδρα!

Με τέσσερις άντρες να κρατούν πίσω τον Ετό, το βίντεο τον δείχνει στη συνέχεια να δίνει το τηλέφωνό του σε έναν άνδρα, προτού ξεσπάσει για να ξαπλώσει με τη βία τον άνδρα στο πρόσωπο, χτυπώντας τον στο έδαφος!

Το βάναυσο χτύπημα φαίνεται να συμβαίνει καθώς ο άνδρας σκύβει, αφήνοντάς τον να αγνοεί την επιστροφή του Ετό για να συνεχίσει τη σύγκρουση. Αν και λογικά σοκαρισμένος, ο άγνωστος άνδρας σηκώθηκε με τη βοήθεια κάποιων και δεν φάνηκε να τραυματίστηκε βαριά από το σοκαριστικό χτύπημα, ενώ ο Ετό συγκρατείται ξανά από δύο άνδρες.

Όπως αναφέρει η La Opinion, ο Ετό ρωτήθηκε γρήγορα από τους δημοσιογράφους για το τι είχε συμβεί, αλλά ήταν ακόμη σε έξαλλη κατάσταση και φυγαδεύτηκε με τη βοήθεια κάποιων μακριά από το συμβάν.

Μια ώρα πριν συμβεί το δυσάρεστο περιστατικό, ο Ετό φωτογραφήθηκε μέσα στο γήπεδο με τον πρώην παίκτη του NFL, Τσαντ Τζόνσον, ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της Βραζιλίας.

Το κύριο μέλημά του στο Κατάρ ήταν, ξεκάθαρα, να παρακολουθήσει τους αγώνες του Καμερούν και πώς εξελίχθηκε το τουρνουά, αλλά αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων – παρά τη νίκη επί της Βραζιλίας.

Η DailyMail.com επικοινώνησε τόσο με τον Ετό όσο και με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Καμερούν για σχόλια.

Ο Ετό αποσύρθηκε από τα γήπεδα το 2019, μετά από ένα πέρασμα στο Κατάρ με την Qatar SC. Είναι πιο διάσημος για το πέρασμά του με την Μπαρτσελόνα, την Ίντερ και την Τσέλσι, αφού πέρασε από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης το 1997.
Έχει επίσης 118 συμμετοχές για τη χώρα του – τη δεύτερη μεγαλύτερη από κάθε παίκτη στην ιστορία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο 41χρονος μπαίνει στα πρωτοσέλιδα για μη ποδοσφαιρικούς λόγους τους τελευταίους μήνες, αφού του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 22 μηνών με αναστολή τον Ιούνιο για φορολογική απάτη 3 εκατομμυρίων λιρών, αφού δεν είχε δηλώσει εισόδημα από μεταβίβαση δικαιωμάτων εικόνας.

Σύμφωνα με το Sport, ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ παραδέχτηκε την παράβαση, αλλά ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα χειραγώγησης από τον πρώην ατζέντη του Χοσέ Μαρία Μεσάλες.

Η απάτη σχετίζεται με την παράλειψη του Ετό να δηλώσει εισόδημα που προήλθε από τη μεταβίβαση δικαιωμάτων εικόνας στην Puma και στη Βαρκελώνη στη φορολογική δήλωση φυσικών προσώπων του μεταξύ 2006 και 2009.

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

Advertisement