Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεξικανός μποξέρ: Να προσεύχεται ο Μέσι να μην τον βρω μπροστά μου

Ο Μεξικανός μποξέρ Σαούλ «Κανέλο» Άλβαρεζ, «προειδοποίησε» τον Αργεντινό σούπερ-σταρ Λιονέλ Μέσι, με ένα tweet που έκανε μετά το τέλος του αγώνα Αργεντινή-Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που έληξε 2-0.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λιονέλ Μέσι πήγε στα αποδυτήρια με την φανέλα και την σημαία του Μεξικού, αφού σε κάθε αγώνα οι αρχηγοί των ομάδων ανταλάζουν σημαίες και φανέλες. Εκεί, πάνω στον ενθουσιασμό του στους πανηγυρισμούς γιατί ήταν ένα παιχνίδι κομβικό για την Αργεντινή, φαίνεται να πατάει τη φανέλα και τη σημαία του Μεξικού.

Αυτό εξόργισε τον Μεξικανό μποξέρ, ο οποίος μέσω δημοσιέυσεων στο Τwitter κριτίκαρε αυτή την κίνηση του Μέσι και ότι εκείνος δεν δείχνει σεβασμό προς τη χώρα του Μεξικού.

«Είδε κανείς άλλος τον Μέσι να πατάει την φανέλα και την σημαία μας; Ας προσεύχεται στον Θεό να μην τον βρω μπροστά μου, γιατί πρέπει να σέβεσαι τους αντιπάλους, όπως σέβομαι και εγώ όλους τους Αργεντίνους και την χώρα».

Ο φίλος του Λιονέλ Μέσι και πρώην διεθνής με την φανέλα της Αργεντινής Σέρχιο Αγκουέρο, απάντησε στον Κανέλο με δικό του tweet εξηγώντας τι έχει συμβεί.

«Προφανώς δεν γνωρίζεις τι γίνεται στα αποδυτήρια. Οι παίκτες πετάνε κάτω τις φανέλες γιατί είναι γεμάτες ιδρώτα. Ο Λιονέλ απλώς βγάζει τα παπούτσια του και κατά λάθος ακουμπάει τη φανέλα και την σημαία. Φυσικά και δεν το έκανε εσκεμμένα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Με κάθε ιεροπρέπεια και σύμφωνα με την από αιώνων διαμορφωμένη παράδοση εορτάσθηκε, χθες, στην Ιερά Καθέδρα της Πρωτοθρόνου Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως, η Κυριακή της...

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΕΛΛΑΔΑ

Η επανάσταση του 1821, αποτελεί προϊόν μιας μακράς πορείας των πολλών και διαφορετικών δυνάμεων, κινήσεων, του Ελληνισμού προς μία επαναστατική πορεία. Για τα κεντρικά...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

Advertisement