Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάνει τα επόμενα δύο παιχνίδια ο Νεϊμάρ – Νοκ άουτ και ο Ντανίλο

Ο Νεϊμάρ θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς υπέστη βλάβη στον σύνδεσμο στον δεξιό του αστράγαλο, δήλωσε ο γιατρός της ομάδας του, μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα.

Ο 30χρονος φόργουορντ αντικαταστάθηκε στο 79ο λεπτό του νικηφόρου με 2-0 αγώνα της Πέμπτης επί της Σερβίας μετά από ένα σκληρό τάκλιν του Νίκολα Μιλένκοβιτς.

Ο Νεϊμάρ κάθισε με το πρόσωπό του καλυμμένο με τα χέρια του την ώρα που ο γιατρός περιποιούνταν το πόδι του, ενώ οι φωτογραφίες έδειχναν ότι ο δεξιός του αστράγαλος ήταν πρησμένος.

Περιέγραψε ο ίδιος τον τραυματισμό ως «μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας μου».

«Τίποτα στη ζωή μου δεν ήταν εύκολο και πάντα έπρεπε να δουλεύω για τα όνειρα και τους στόχους μου», έγραψε ο Νεϊμάρ στο Instagram. «Ποτέ δεν ευχήθηκα σε κανέναν κάτι κακό και πάντα βοηθούσα όποιον χρειαζόταν. Είμαι τραυματίας, ναι, δεν είναι ωραίο, θα πονέσω, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να επιστρέψω γιατί θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσω τη χώρα μου, τους συμπαίκτες μου και τον εαυτό μου».

Ο δεξιός μπακ Ντανίλο θα χάσει επίσης τα επόμενα δύο παιχνίδια λόγω βλάβης στον αστράγαλο.

Η Βραζιλία αντιμετωπίζει την Ελβετία στο δεύτερο παιχνίδι της Σελεσάο τη Δευτέρα (15:00), πριν παίξει με το Καμερούν την επόμενη Παρασκευή (18:00 BST).
«Ο Νεϊμάρ και ο Ντανίλο υποβλήθηκαν σε μαγνητική τομογραφία το απόγευμα της Παρασκευής και βρήκαμε βλάβη στους συνδέσμους στον αστράγαλο και των δύο», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας της Βραζιλίας Ροντρίγκο Λάσμαρ.

“Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι και να αξιολογούμε μέρα με τη μέρα. Η ιδέα είναι να τους ανακτήσουμε για το υπόλοιπο τουρνουά”.

Μιλώντας μετά τη νίκη κόντρα στη Σερβία, ο προπονητής της Βραζιλίας Τίτε είπε ότι ήταν “σίγουρος ότι ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει να παίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο” και ότι “δεν είδε ότι τραυματίστηκε – η ικανότητα που έχει να το ξεπεράσει με ξεγέλασε ακόμη και εμένα”.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού στο δεξί του πόδι τα τελευταία χρόνια.
Έχασε το Κόπα Αμέρικα του 2019 αφού υπέστη ρήξη συνδέσμων στον δεξιό αστράγαλο και έμεινε εκτός για αρκετές εβδομάδες το 2021 με παρόμοιο τραυματισμό.
Ο Νεϊμάρ δέχθηκε εννέα φορές φάουλ κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σερβία, τέσσερα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλο παίκτη στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι στιγμής.

Πηγή: BBC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

ΧΙΟΣ

Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου και Δικηγορικός Σύλλογος Χίου συμμετείχαν ενεργά στην κινητοποίηση που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, έξω από...

Advertisement