Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Νιώθω τον Μέσι σαν συμπαίκτη μου»

Στο δεύτερο μέρος της πολυαναμενόμενης συνέντευξης του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν και το Piers Morgan Uncensored που προβλήθηκε στο κανάλι TalkTV, ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ μίλησε για αρκετά θέματα όπως, τον Ερικ Τεν Χαγκ, για τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και για την ίδια την ομάδα, τον λόγο που έφυγε από το παιχνίδι με την Τότεναμ, το καλοκαίρι που πέρασε και τις μεταγραφές που ακούστηκαν, για τον μεγάλο του αντίπαλο Λιονέλ Μέσι, για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 και το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Για τον Έρικ Τεν Χαγκ είπε:

«Δεν του τρέφω κανένα σεβασμό, όπως δεν μου τρέφει και ο ίδιος. Ας λέει ότι με σέβεται, το κάνει για την δημοσιότητα, δεν γίνεται να με σέβεσαι και να θέλεις να με βάζεις να παίζω μόνο τρία λεπτά. Δεν γίνεται ένας παίκτης-κλειδί να παίζει μόνο τρία λεπτά.»

Για τους ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Το καλοκαίρι, τον καιρό της προετοιμασίας, η Μπέλα ήταν βαριά άρρωστη από βρογχίτιδα. Με την Χεορχίνια είμασταν για μία εβδομάδα στο νοσοκομείο. Ενημέρωσα τους ιδιοκτήτες ότι δεν θα μπορούσα να παρευρεθώ στην προετοιμασία της ομάδας, και αυτοί δεν με πιστέψαν, δεν πίστεψαν ότι κάτι πήγαινε λάθος, ένιωσα πολύ άσχημα για αυτό. Δεν σεβάστηκαν την υγεία της οικογένειάς μου και πως έβαλα την οικογένειά μου πάνω από το ποδόσφαιρο.»

Για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:

«Νιώθω προδομένος από την ομάδα. Υπάρχουν δύο τρεις, οι οποίοι θέλουν να με διώξουν από την ομάδα και αυτό έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Εγώ πάντα θα την αγαπάω την ομάδα, μείνω ή δεν μείνω στην ομάδα μετά το Μουντιάλ»

Για τον λόγο που έφυγε στο παιχνίδι με την Τότεναμ:

«Όπως είπα και πριν, δεν γίνεται να παίζει ένας παίκτης-κλειδί τρία λεπτά. Οι συμπαίκτες μου ήξεραν από την αρχή τον λόγο που αποχώρησα από το γήπεδο. Η τιμωρία που δέχθηκα μετά ήταν εξευτελιστική»

Για το καλοκαίρι και όσα ακούστηκαν:

«Είχα πολλές προσφορές μέσα στο καλοκαίρι. Ομάδα από την Σαουδική Αραβία μου έκανε πρόταση 350 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο για να υπογράψω εκεί. Μάλιστα και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και η Νάπολι ήθελαν να με υπογράψουν, αλλά εγώ έλεγα πως ήμουν χαρούμενος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.»

Για τον Λιονέλ Μέσι είπε:

«Είναι απίστευτος ποδοσφαιριστής, απλά μαγικός. Και ως άνθρωπος, είναι καταπληκτικός. Με σέβεται, τον σέβομαι, πραγματικά μόνο καλά πράγματα έχω να σας πω για αυτόν. 16 χρόνια μοιραζόμαστε τη σκηνή του ποδοσφαίρου, πλέον μπορώ να πω ότι είναι λες και τον νιώθω σαν συμπαίκτη μου. Αν τον κέρδιζα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, θα σταματούσα το ποδόσφαιρο.»

Για το ίδιο το Παγκόσμιο Κύπελλο δήλωσε:

«Πιστεύω πως θα κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχουμε ένα ποιοτικό σύνολο, που μπορεί να φτάσει ψηλά. Ωστόσο, τα φαβορί είναι η Γαλλία, η Ισπανία, η Βραζιλία, η Γερμανία, η Αργεντινή και η Αγγλία.»(κοιτάει τον Πιρς Μόργκαν και γελάει)

Ενώ για το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Θα έλεγα πως έχω δύο με τρία χρόνια ακόμα στο ποδόσφαιρο. Η ηλικία των 40 είναι μία καλή ηλικία για να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Όμως ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά για αυτό το θέμα.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Παρουσιάστηκε η νέα πεζοπορική διαδρομή της Χίου «Λιθί-Αγιάσματα», μία διαδρομή 92 χιλιομέτρων η οποία βρίσκεται πλέον στη φάση της οριστικής της ολοκλήρωσης. Δημοσιογράφοι από το...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το δεύτερο μοντέλο που κατασκευάζεται στην πλατφόρμα Large Architecture της Mazda μετά το CX-60, το νέο CX-80 είναι το πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο που διαθέτει...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

Advertisement