Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοκ: Ο Σουλτς της Ντόρτμουντ κλώτσησε στην κοιλιά την έγκυο πρώην φίλη του!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για ποδοσφαιριστή της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Νίκο Σουλτς, ο οποίος θα τεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία, καθώς όπως κατήγγειλε η πρώην φίλη του την κλώτσησε στο στομάχι ενώ ήταν έγκυος!

Η πρώην φίλη του παίκτη, η οποία ήταν έγκυος εκείνη την περίοδο, έχει υποβάλει μήνυση εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία το 2020, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο σύλλογος είπε ότι είχε συναντήσει τον παίκτη και τους συμβούλους του για να συζητήσουν το θέμα. «Ο Νίκο Σουλτς μας ενημέρωσε ότι θα υπερασπιστεί τον εαυτό του ενάντια σε αυτές τις κατηγορίες με τη βοήθεια νομικού συμβούλου και, επιπλέον, ζητά να εφαρμοστεί το τεκμήριο αθωότητας.

«Οι καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί – για τις οποίες η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν γνώριζε καθόλου μέχρι να εμφανιστούν τα δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης – είναι εξαιρετικά σοβαρές και συγκλονιστικές για την BVB», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους. «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ τα παίρνει πολύ σοβαρά και αποδοκιμάζει κάθε μορφή βίας».

Ο σύλλογος, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα με τη νίκη 1-0 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο, δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να λάβει μέτρα σε αυτό το πρώιμο στάδιο της έρευνας.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν είναι μέρος στη διαδικασία και δεν έχει καμία απολύτως εικόνα για τους φακέλους έρευνας ή τις ποινικές διώξεις που προφανώς εκκρεμούν», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Πηγή: The Guardian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την δέσμευση ότι ο Δήμος Χίου θα συμβάλει επικουρικά όπου μπορεί για να ολοκληρωθούν τα έργα που υλοποιούνται στο νησί μας από το Υπουργείο...

ΧΙΟΣ

Στις 30 και 31 Μαρτίου 2024 θα παρουσιαστεί στο Ομήρειο και ώρα 20:30 η καινούργια παραγωγή της θεατρικής ομάδας της «Βοκαριάς Νενήτων» με το έργο «Ο...

Advertisement