Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

To πιο στημένο ever παιχνίδι: Ο τερματοφύλακας έμενε ακίνητος στα πέναλτι – Άλλος παίκτης από τα 11 βήματα σημάδεψε το σημαιάκι του κόρνερ! (video)

Μια ομάδα της Νιγηρίας κατηγορήθηκε για στημένους αγώνες μετά από μια πολύ παράξενη διαδικασία των πέναλτι. Ο τελικός του Ogun State FA Cup μεταξύ Remo Stars και Ijebu United την Πέμπτη οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι αφού και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν στην κανονική διάρκεια (0-0).

Σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral στο Twitter, κάποιες από τις προθέσεις των παικτών φάνηκαν να είναι περίεργες καθώς έμοιαζαν να θέλουν να φτιάξουν το αποτέλεσμα.

Πρώτον, ο τερματοφύλακας των Remo Stars δεν έκανε καμία προσπάθεια να αποκρούσει ένα πέναλτι, καθώς έμεινε ακίνητος για να παρακολουθήσει τη μπάλα να περνάει δίπλα του.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο περίεργα όταν ένας παίκτης από την ίδια ομάδα ανέβηκε για να εκτελέσει πέναλτι και με αρκετά προκλητικό τρόπο το έστειλε κοντά στη σημαία του κόρνερ.

Η Ιτζέμπου Γιουνάιτεντ κατέκτησε τελικά το τρόπαιο αφού κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι.

Ο Podcaster Ibukun Aluko έγραψε στο Twitter:

«Αν αυτό δεν είναι στημένο παιχνίδι, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γιατί το ποδόσφαιρο της Νιγηρίας είναι έτσι; Γιατί δεν θέλουμε ποτέ πρόοδο;
“Αυτός είναι ο τελικός του Ogun State FA Cup μεταξύ Remo Stars και Ijebu United”.

Ο Aluko συνέχισε να παρέχει ενημέρωση για το περιστατικό. Είπε: «Ανακάλυψα ότι οι παίκτες των αστεριών του Ρέμο πέταξαν σκόπιμα έξω τα πρώτα 3 πέναλτι και ο τερματοφύλακάς τους έμεινε επίσης ακίνητος όταν οι αντίπαλοι εκτέλεσαν τα δικά τους ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την άδικη διαιτησία στο παιχνίδι (;)

Άλλοι φίλαθλοι αντέδρασαν επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μια ανάρτηση: «Θα μπορούσαν να το είχαν κάνει χωρίς να το κάνουν τόσο προφανές».

Ένας δεύτερος φίλαθλος έγραψε: “Το πρώτο σκέφτηκα, ίσως ναι, ο τερματοφύλακας δεν κάνει πολλά…αλλά αυτό το δεύτερο πέναλτι!”
«Αυτό πρέπει να είναι το πιο τρελό παράδειγμα στημένων αγώνων που έχω δει ποτέ στη ζωή μου», έγραψε ένας τρίτος φίλαθλος στο Twitter.

Πηγή: Dailymail

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαθητές και καθηγητές από το 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου «Γιώργος Σεφέρης» υποδέχτηκε σήμερα 24 Απριλίου 2024 ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής στο κτήριο της ΠΕ...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας, κ Παναγιώτη Κατσίβελα δέχθηκε στο Γραφείο του, σήμερα, 24 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής.  Ο...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών επισκέφθηκε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, κ. Αυγερινό Δημήτριο προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα αρμοδιότητάς...

ΧΙΟΣ

Σήμερα (23-04-2024), στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή, κατασκευή, χρήση, διακίνηση και εμπορία βεγγαλικών, ενόψει των εορτών του Πάσχα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης...

Advertisement