Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι Σαουδάραβες στρώνουν χρυσάφι (250 εκατ. λίρες) στα πόδια του Ρονάλντο για να πει το «ναι»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση ύψους …250 εκατομμυρίων £ για να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

Καθώς το μέλλον του Πορτογάλου αστέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αβέβαιο, ένας σύλλογος της Μέσης Ανατολής που δεν κατονομάζεται προφανώς πρόσφερε στον 37χρονο ένα εκπληκτικό ποσό …που ζαλίζει για να πει το «ναι».

Το CNN Portugal λέει ότι ο σύλλογος όχι μόνο θα πληρώσει στη Γιουνάιτεντ ένα ποσό μεταγραφής περίπου 25 εκατομμυρίων λιρών για την απόκτηση του Ρονάλντο, αλλά θα του πρόσφερε μισθό της τάξης των 105 εκατομμυρίων λιρών ανά σεζόν για δύο χρόνια.

Η πρόταση έρχεται αφού αποκαλύφθηκε ότι η Τσέλσι και η Παρί Σεν Ζερμέν, δύο άλλες ομάδες που συνδέονται με την αγορά του Ρονάλντο, απέρριψαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Το «πακέτο» της πρότασης περιλαμβάνει επίσης 20 εκατομμύρια λίρες για τον εκπρόσωπο του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες.

Η Γιουνάιτεντ πλήρωσε στη Γιουβέντους ένα αρχικό ποσό 12,85 εκατομμυρίων λιρών για να φέρει τον Ρονάλντο πίσω στο Ολντ Τράφορντ το περασμένο καλοκαίρι, με τον παίκτη να υπογράφει διετές συμβόλαιο με την επιλογή τρίτου.

Παρά τα 24 γκολ που σημείωσε ο Ρονάλντο σε όλες τις διοργανώσεις, η Γιουνάιτεντ άντεξε μια δύσκολη σεζόν και μπόρεσε μόνο να προκριθεί στο Γιουρόπα Λιγκ τερματίζοντας έκτης στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να ζητήσει να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι, αν έρθει η κατάλληλη προσφορά, αν και ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, επέμενε ότι δεν είναι προς πώληση.

Ο Ρονάλντο δεν είναι αυτή τη στιγμή με την υπόλοιπη ομάδα της Γιουνάιτεντ στην περιοδεία τους στην προετοιμασία της σεζόν στην Άπω Ανατολή και την Αυστραλία για προσωπικούς λόγους.

Ο Τεν Χαγκ αρνήθηκε να συζητήσει το μέλλον του Ρονάλντο όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξη Τύπου καθώς η Γιουνάιτεντ έφτασε στη Μελβούρνη για δύο αγώνες.

«Κάναμε μια δήλωση και τίποτα δεν έχει αλλάξει», είπε ο Τεν Χαγκ ενόψει του φιλικού αγώνα της Παρασκευής με τη Melbourne Victory της A-League στο MCG.

Μιλώντας πριν από τη νίκη της Γιουνάιτεντ με 4-0 επί της Λίβερπουλ στην Μπανγκόκ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Τεν Χαγκ έκλεισε την πόρτα στις προσπάθειες του Ρονάλντο να φύγει από το Ολντ Τράφορντ.
Ο Τεν Χαγκ είπε στην Μπανγκόκ: «Σχεδιάζουμε να έχουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη σεζόν και τέλος. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του. Ο Κριστιάνο δεν πωλείται. Είναι στα σχέδιά μας και θέλουμε την επιτυχία μαζί ».

Ο Ολλανδός προπονητής πρόσθεσε: «Δεν είναι μαζί μας και οφείλεται σε προσωπικά θέματα.
«Μίλησα μαζί του πριν προκύψει αυτό το θέμα. Είχα μια κουβέντα μαζί του και είχα μια καλή κουβέντα. Αυτό που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση μαζί. Δεν του μίλησα μετά (τα νέα).».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΕΘΝΙΚΑ

Τα κλιμάκια της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεχίζουν να εργάζονται κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα Καποδίστριας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης....

Advertisement