Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για 44η συνεχόμενη χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Χίου στο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης

Έφτασε λοιπόν το τέλος του πρωταθλήματος Α1 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης,  που βρίσκει τον Ναυτικό Όμιλο Χίου για ακόμη μία χρονιά, την 44η συνεχόμενη, να καταφέρνει να συνεχίζει στα μεγάλασαλόνια. Όχι εύκολα όμως…

Η διοίκηση του σωματείου δεν θεωρεί επιτυχία την σωτηρία ενός από τα πιο ιστορικά σωματεία ναυταθλητισμού στην Ελλάδα, ενός σωματείου που από τα σπλάχνα του έχουν βγει τεράστιοι αθλητές, ολυμπιονίκες,  αθλητές που αγωνίζονται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, αθλητές που αποτελούν το βασικό κορμό στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών της υδατοσφαίρισης αλλά και τόσοι καταξιωμένοι άνθρωποι σε διεθνές επίπεδο. Αν αναλογιστεί κάνεις όμως, τι προβλήματα και τι εμπόδια έπρεπε να ξεπεράσει φέτος ο ΝΟΧ η σωτηρία είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία και ταυτόχρονα μια τεράστια ανακούφιση…

Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Ναυτικού  Ομίλου Χίου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν με κάθε τρόπο στο αποτέλεσμα αυτό.

Πρώτα από όλα θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον προπονητή, τον βοηθό προπονητή και τους αθλητές της ανδρικής μας ομάδας που θυσιάζοντας δύο φορές φέτος και για μεγάλο χρονικό διάστημα τιςοικογενειακές και τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, μετακινήθηκαν εκτός Χίου, προπονήθηκαν και αγωνίστηκαν κάτω από πολύ δύσκολες για το επίπεδο του πρωταθλήματος συνθήκες, αλλά στο τέλος τα κατάφεραν!

Ευχαριστούμε τους προπονητές των υπολοίπων τμημάτων και των ακαδημιών, που χωρίς κολυμβητήριο και κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες συνεχίζουν τις προπονήσεις και την προετοιμασία των ακαδημιών μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στους ανθρώπους που στάθηκαν με ανιδιοτέλεια και σεμνότητα δίπλαστο ΝΟΧ όπως ο κύριος Σίμος Παληός, ο κύριος Γιάννης Σκούφαλος, ο κύριος Άλεκ Τομάζος ο κύριος ΓιάννηςΖαφειράκης, ο κύριος Νικόλαος Τσάκος, το mastiha shop και ο κύριος Γιάννης Μανδάλας,  το ίδρυμα Τσαπάλα και ο κύριος Γιάννης Σπανολιός.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς επίσης και  τους δεκάδες φίλους του Ναυτικού Ομίλου  που με τις χορηγίες τους βοηθούν στην επίλυση πολλών καθημερινών προβλημάτων. 

Ευχαριστούμε τους φίλους Χιώτες που προσήλθαν στους αγώνες της ομάδας, τόσο στο Ιωνικό κολυμβητήριο, οσο και στο κολυμβητήριο του Παλαιού  Φαλήρου και το μετέτρεψαν σε μία καυτή έδρα παρόμοια της Χίου,  αλλά και αυτούς που ακολουθησαν την ομάδα μέχρι το Βόλο για να την εμψυχώσουν..

Ευχαριστούμε τους γονείς για την συμπαράσταση αλλά και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν η οποία είναι πραγματικά πολύτιμη.

Ευχαριστούμε ξεχωριστά το Δ.Α.Κ Παλαιού Φαλήρου και τα σωματεία του Παλαιού Φαλήρου , Υδραικού, Ηλυσιακού, και Νηρέα Γέρακα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεών τους και  την πραγματοποίηση των  προπονήσεων αλλά και την τέλεση των  “εντός έδρας” αγώνων. Επίσης τον Νηρέα Χαλανδρίου  και την ομάδα του Περιστερίου  για την φιλοξενία.

Τέλος ευχαριστούμε  και αυτούς, που με τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ύψωσαν εμπόδια στο  σωματείο, διότι μας έκαναν πιο δυνατούς, λυπούμαστε όμως διότι ποτέ δεν ανέλαβαν τις ευθύνες που τους    αναλογούσαν.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα ξαναζήσουμε άλλη τέτοια χρονιά και θα εδραιώσουμε το σωματείο εκεί  που του αξίζει.

Καλή δύναμη και στα υπόλοιπα σωματεία του νησιού που βιώνουν ανάλογα προβλήματα με εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η BMW X5 θα είναι το πρώτο πολυτελές plug-in υβριδικό μοντέλο που θα παράγεται στη Νότια Αμερική από το τελευταίο τρίμηνο του 2024. Μετά...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Με απολύτως ισορροπημένες αναλογίες, αισθησιακή σχεδίαση με προσοχή στη λεπτομέρεια, την τελευταία γενιά MBUX και μια σειρά εκδόσεων κινητήρων και εξοπλισμού που μπορούν να...

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα στην Περιφέρεια 57 μαθητές και 4 καθηγητές από το 2ο ΓΕΛ Καλυβίων, στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών...

ΧΙΟΣ

Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ...

Advertisement