Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει Κέιν και όχι μόνο η Τσέλσι

Ο παρουσιαστής του BeIN Sports, Ρίτσαρντ Κις, ισχυρίζεται ότι η Τσέλσι στοχεύει στην Αγγλική τριάδα, Κέιν, Μαγκουάιρ και Ράις αυτό το καλοκαίρι.

Έπειτα από την 19χρονη «βασιλεία» του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στους «Μπλε», ο Αμερικανός επιχειρηματίας Τοντ Μπόελι αναμένεται να τον διαδεχθεί και θέλει να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Να ξαναχτίσει την ομάδα της με Αγγλικό κορμό θέλει η Τσέλσι και σύμφωνα με τον παρουσιαστή του BeIN Sports, οι πρώτοι της στόχοι είναι οι Κέιν, Μαγκουάιρ και Ράις.

«Ακούω ότι η Τσέλσι και οι νέοι ιδιοκτήτες θέλουν να χτίσουν μια νέα ομάδα με Αγγλικό κορμό» και στη συνέχεια παρουσίασε μερικά ενδιαφέροντα ονόματα: «Χρειάζονται κεντρικό αμυντικό. Ο Χάρι Μαγκουάιρ θα έχει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα και με ένα ποσό κοντά στα 40 με 50 εκατομμύρια λίρες η απόκτηση του είναι εφικτή. Στο κέντρο η λύση είναι ο Ράις. Θα ήταν ο τέλειος αντικαταστάτης του Καντέ για τα επόμενα χρόνια. Αν ο Ράις πιέσει την Γουέστ Χαμ για μεταγραφή, τα «Σφυριά» θα τον πουλήσουν για 150 εκατομμύρια λίρες περίπου».

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός είναι ο Κέιν. Ο Τούχελ θέλει να απαλλαγεί από τον Λουκάκου και ο ιδανικός αντικαταστάτης είναι ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν με τον Κις να προσθέτει: «Μια ανταλλαγή μεταξύ Λουκάκου και Κέιν δεν είναι απίθανη, με τον Βέλγο επιθετικό να βλέπει ζεστά την επανασύνδεση του με τον Κόντε».

Στη συνέχεια ο Κις ολοκλήρωσε λέγοντας: «Τρεις τέτοιου μεγέθους μεταγραφές σε ένα καλοκαίρι είναι δύσκολο να συμβεί, θα είναι όμως φανταστικό. Το ακούω συνέχεια γι αυτό ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης υποδέχτηκε σήμερα φοιτητές δημοσιογραφίας από το Πολιτικό ίδρυμα  Konrad – Adenauer Stiftung (KAS) της Γερμανίας, κατόπιν αιτήματος των...

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακοίνωση ΛΑΣ Δήμου Χίου Δεν περιμέναμε τίποτα το διαφορετικό από το δήμαρχο της Χίου στο ταξίδι του στις ΗΠΑ, προσκαλεσμένος της ομογένειας , από...

ΧΙΟΣ

Ανακοίνωση Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Χίου ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΗ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ “ΚΑΤΑΡΓΕΙ” 113 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ...

ΕΘΝΙΚΑ

Τα κλιμάκια της Ελλάδας και της Τουρκίας συνεχίζουν να εργάζονται κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα Καποδίστριας του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης....

Advertisement