Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσιμίκας: Είμαι χαρούμενος που ανανέωσε ο Κλοπ στη Λίβερπουλ

Στη σχέση που έχει με τον προπονητή του αλλά και τους στόχους για τη φετινή σεζόν αναφέρθηκε ο Έλληνας μπακ της Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Τσιμίκας διανύει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του. Αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ, διεκδικεί τέσσερις τίτλους ενώ έχει και πολλές συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας του Άνφιλντ. Ο 25χρονος, μιλώντας στο σάιτ του κλαμπ του, δεν δίστασε να μιλήσει για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους που έχουν τεθεί. Παράλληλα, αποθέωσε και τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για τους τελικούς που προκρίθηκε η ομάδα:

«Ανυπομονώ πολύ για αυτά το παιχνίδια. Είμαι πολύ περήφανος για αυτή την ομάδα, για όλη τη δουλειά που κάναμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε θέσει όλους τους στόχους μας να κερδίσουμε όλα τα τρόπαια και είμαστε τόσο κοντά. Κερδίσαμε το Λιγκ Καπ, είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, είμαστε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε δεύτεροι στο πρωτάθλημα. Ήταν μια πολύ πολύ καλή σεζόν μέχρι στιγμής. Θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Όλοι δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το πώς βλέπει τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν:

«Νιώθω πολύ καλά, αν και είμαι λίγο απογοητευμένος για το τελευταίο παιχνίδι. Πρέπει να ανακάμψουμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να κερδίσεις, μπορεί να χάσεις, μπορεί να ισοφαρίσεις, μπορεί να κάνεις τα πάντα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δώσεις τα πάντα για να κερδίσεις τα παιχνίδια. Για μένα προσωπικά όταν μου δίνουν την ευκαιρία θέλω πρώτα από όλα να κερδίσω, δεύτερον να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους μας.

Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος για τα παιχνίδια που παίρνω μέχρι τώρα. Δουλεύω πολύ σκληρά για να παίξω περισσότερα παιχνίδια και να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται σε κάθε πρόκληση που μου δίνουν».

Για τις έξι ασίστ που έχει πετύχει φέτος: «Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου. Πάντα δουλεύω σκληρά για τον εαυτό μου. Είναι καλός αριθμός, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω περισσότερες. Ίσως θα μπορούσα να έχω πετύχει και γκολ. Αλλά, εντάξει, είμαι πολύ χαρούμενος με τον αριθμό που έχω τώρα και αν μου δώσουν περισσότερες ευκαιρίες, θα πάω να κάνω επτά, οκτώ και εννιά αν μπορώ. Νομίζω ότι αυτό το πράγμα κάνει έναν μπακ χαρούμενο. Το δουλεύω και θα πάω για το επόμενη».

Για τη συνεργασία του με τον Γιούργκεν Κλοπ: «Μαθαίνω πολλά πράγματα μαζί του. Όταν είδα ότι υπέγραψε το νέο συμβόλαιο εδώ, ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί μπορείτε να δείτε την επιρροή του αυτή τη σεζόν ή τις τελευταίες σεζόν, όταν τα παιδιά κερδίζουν τα πάντα. Αυτή τη σεζόν σε κάθε πρόκληση που βρισκόμαστε, θέλει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ και έχω ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψω μαζί του».

Πηγή: ertnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement