Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ωρίων ΑΠΟ Χίου: Απομονή κυπέλλου και μεταλλίων Β’ Εθνικής λοιπής χώρας γυναικών 2021-22

Την Κυριακή 27 Μαρτίου διεξήχθησαν οι αγώνες της προκριματικής φάσης Παμπαίδων, Παγκορασίδων Λοιπής χώρας για το 2021-22. Έλαβαν μέρος για τον σύλλογό μας 7 Παμπαίδες και 7 Παγκορασίδες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

2ος Λουρεντζάκης Αργύριος

3ος Κοντόπουλος Απόστολος

5ος Λαποϊντέ Ζολάν-ζαν

6ος Κούκης Διονύσιος

8ος Κλήμης Παντελεήμων

9ος Μαμουνής Δημήτριος

10ος Ζαγκότσης Ηλίας

Παγκορασίδες

1η Σγούτα Μαρκέλλα-Ιωάννα

2η Ζαγκότση Χαρίκλεια

3η Ξυντάρη Βιργινία

3η Κούκη Μιχαέλα

5η Κοντοπούλου Μαρία-Μαρκέλλα

6η Κοντοπούλου Μυρτώ-Γιούλα

7η Μπίμπα Μαγκνταλένα

Σε σύνολο 8 μεταλλίων τα παιδιά του ΩΡΙΩΝ ΑΠΟ ΧΙΟΥ κατέκτησαν τα 6 από αυτά.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν, συγχαρητήρια στη Σγούτα Μαρκέλλα-Ιωάννα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, την Ζαγκότση Χαρίκλεια για την δεύτερη θέση, την Ξυντάρη Βιργινία και Κούκη Μιχαέλα για τις δύο τρίτες θέσεις.

Πολλά συγχαρητήρια στον Λουρεντζάκη Αργύριο για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και τον Κοντόπουλο Απόστολο για την τρίτη θέση.

Στο τέλος των αγώνων έγινε και η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της ομάδος μας των γυναικών για την Β’ Εθνική κατηγορία Λοιπής Χώρας.

Την ομάδα μας απαρτίζουν:

Μπουλά Βασιλική

Νούρε Άντζελα

Νούρε Φαμπιόλα

Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια για την μεγάλη επιτυχία τους.

Πολλά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στην προπονήτρια Ρούλα Λαμπρινίδη που για μία ακόμη φορά με την αγάπη της για τα παιδιά και το άθλημα κάνει περήφανο το νησί μας με τις επιτυχίες και τα αποτελέσματα των παιδιών μας.

Τέλος, ένα τεράστιο μπράβο στους γονείς όλων αυτών των παιδιών που βρίσκονται δίπλα τους και τα στηρίζουν σε κάθε τους βήμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Το Piaggio Style Center δημιούργησε ένα μοντέλο στο οποίο οι συλλέκτες έχουν ήδη στραμμένο το βλέμμα τους επειδή θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό για...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Η Kosmocar- Volkswagen παρουσιάζει τα “Volkswagen Deals” και καθιστά την απόκτηση κάθε ετοιμοπαράδοτου μοντέλου Volkswagen πιο εύκολη από ποτέ. Με το πρόγραμμα “Volkswagen Deals”,...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Καθώς ολοκληρώνεται η διαδικασία εξέλιξης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, η νέα BMW X3 υποβάλλεται στην τελική ρύθμιση όλων των συστημάτων ελέγχου πλαισίου...

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη θεμελίωση του εργοστασίου στη Ζίλινα, ξεκίνησε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη παραγωγική πορεία και με αφορμή την επέτειο, η Kia κάνει...

Advertisement