Connect with us

Hi, what are you looking for?

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις: Ανοίγει η αυλαία στο ATP Cup – Η Ελλάδα κοντράρεται με την Πολωνία!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ATP Cup ξεκίνησε, καθώς τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς (ώρα Ελλάδας) θα διεξαχθούν οι πρώτες αναμετρήσεις στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Το ζευγάρι της Ελλάδας με την Πολωνία θα αρχίσει τις μάχες του, όχι πριν τις 08:00. Συγκεκριμένα στο πρώτο ζευγάρι ο Μιχάλης Περβολαράκης (No 399) θα αντιμετωπίσει τον Καμίλ Μάιχσακ (No 117).

Τσιτσιπάς Vs Xουρκατς

Στη συνέχεια θα μπουν στο κορτ τα «βαριά χαρτιά» των δύο ομάδων, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να παίζει απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς, ενώ θα ακολουθήσει η αναμέτρηση στα διπλά.

Το παιχνίδι ανάμεσα στο Νο4 κόσμου (Τσιτσιπάς) και στο Νο9 (Χούρκατς) θα είναι το 9ο της ιστορίας τους.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει 6-2 νίκες. Στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Miami Open (προημιτελικός) ο Χούρκατς επικράτησε με 2-1 και κατέκτησε τον τίτλο! Aυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας τους στην Αυστραλία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση συμμετέχουν 16 ομάδες που σχηματίζουν τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων με την 1η ομάδα κάθε ομίλου να προκρίνεται στους ημιτελικούς, που είναι νοκ άουτ.

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με τις Πολωνία, Αργεντινή και Γεωργία, ενώ στο τουρνουά λαμβάνουν μέρος ακόμη και οι εξής Εθνικές ομάδες: Σερβία, Ρωσία, Γερμανία, Ιταλία, Νορβηγία, Καναδάς, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Χιλή, Ισπανία, ΗΠΑ, Αυστραλία.

Το πρόγραμμα της 1ης Ιανουαρίου

Χιλή – Ισπανία (Novasports 6HD)

Ώρα έναρξης: 01:00

Αλεχάνδρο Ταβίλο – Πάμπλο Καρένιο Μπούστα

Κριστιάν Γκαρίν – Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ

Ακολουθεί η αναμέτρηση στα διπλά.

Σερβία – Νορβηγία (Novasports Start)

Ώρα έναρξης: Όχι πριν τις 08.30

Φίλιπ Κραΐνοβιτς – Βίκτορ Ντουράσοβιτς

Ντούσαν Λάγιοβιτς – Κάσπερ Ρουντ

Ακολουθεί η αναμέτρηση στα διπλά.

Αργεντινή – Γεωργία (Novasports Start)

Ώρα έναρξη: 01:00

Φεντερίκο Ντελμπόνις – Αλεξάντερ Μετρεβέλι

Ντιέγκο Σβάρτσμαν – Νικολόζ Μπασιλασβίλι

Ακολουθεί η αναμέτρηση στα διπλά.

Ελλάδα – Πολωνία (Novasports Prime)

Ώρα έναρξης: Όχι πριν τις 08.00

Μιχάλης Περβολαράκης – Καμίλ Μάιχσακ

Στέφανος Τσιτσιπάς – Χούμπερτ Χουρκάτς

Ακολουθεί η αναμέτρηση στα διπλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΧΙΟΣ

Μηταράκης: Πιο αισιόδοξος μετά την επίσκεψη του κ. Ταχιάου  Ταχιάος: Όλοι οι φορείς της Χίου να συμπράξουν στην εκτέλεση των έργων Επίσκεψη στα μεγάλα...

ΧΙΟΣ

Επιστολή προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κ. Ταχιάο έστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Χίου με αφορμή την επίσκεψή του στο νησί της Χίου. Αναλυτικά...

ΧΙΟΣ

Ξεκάθαρο μήνυμα προς τους  εργολάβους  ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει πλέον καμία ολιγωρία στα υπό εκτέλεση έργα στο νησί της Χίου, έστειλε...

ΧΙΟΣ

Σε συνέχεια των επιτυχημένων δεντροφυτεύσεων που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο τρίμηνο, το Κοινωφελές Ίδρυμα “Μαρία Τσάκος”– Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης, προχωρά στην τέταρτη...

Advertisement